Slučaj Fejsa stigao i do Češke, Petrić nije mogao da bude jasniji!

07.09.2022

17:19

0

Autor: 24sedam

Partizanov trener samoinicijativno pokrenuo temu

Slučaj Fejsa stigao i do Češke, Petrić nije mogao da bude jasniji!
fejsa - Copyright Printscreen/YouTube

Mnogo se lakše diše u Humskoj poslednjih dana. Posle katastrofalnog starta sezone Gordan Petrić je uspeo da stabilizuje žestoko uzdrmani tim Valjka, koji je minulog vikenda u Lazarevcu pokazao da se vraća na stazu kojom je veći deo sezone prilično sigurno gazio.

Ipak, da ne bude sve potaman crno-belima pobrinuo se „slučaj Fejsa“, tačnije momenat kada je iskusni vezista u finišu meča protiv Kolubare odbio kapitensku traku od Slobodana Uroševića koji je u tom trenutku napuštao teren zbog izmene.

S obzirom da se ekspresno na društvenim mrežama podigla velika frka oko tog gesta, nekadašnji reprezentativac Srbije se oglasio i objasnio da u tom potezu nema nikakve skrivene poruke, pošto se bura malo stišala sve je još jednom prokomentarisao Gordan Petrić.

Strateg Partizana je na konferenciji za medije uoči duela protiv Slovackog u prvom kolu Lige konferencija samoinicijativno pokrenuo temu i nedvosmisleno stao na stranu iskusnog asa.

- Povela se priča da je Fejsa odbio traku. Isto bih postupio kao on, da mlađi igrač ipak bude kapiten, da oseti to. Priče da je odbacio traku nisu tačne. Ljuba je suvo zlato u svlačionici, pogotovo za mlađe igrače da shvate šta je profesionalizam - izjavio je Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike