Srbija prolazi grupu u Kataru, jedna utakmica menja sve! Partizanov Natho veruje Piksijevim Orlovima!

13.09.2022

14:25

0

Autor: 24sedam

Izraelac veruje da je naša fudbalska reprezentacija sposobna da ode i u završnicu Mundijala

Srbija prolazi grupu u Kataru, jedna utakmica menja sve! Partizanov Natho veruje Piksijevim Orlovima!
pfc1 - Copyright FK Partizan

Iako nam izgleda predaleko, Svetsko prvenstvo u fudbalu je zapravo tu "iza ćoška". Jedva nešto više od dva meseca ostalo je do Mundijala u Kataru, na kom će učestvovati i reprezentacija Srbije.

Ako sada izađete na ulicu i pitate bilo koga šta će Orlovi tamo uraditi, nema sumnje da su već u četvrtfinalu i da ni sama završnica nije tako daleko. Ali, dobro, među nama navijačima je uvek tako. Zato je zanimljivo čuti šta o svemu misli neko iz sveta fudbala.

U ovom slučaju vezista Partizana, izraelski internacionalac Bibars Natho. On je u Partizanovom podkastu rekao da će navijati za Srbiju na Mundijalu u Kataru.

- Navijaću za Srbiju, to pitanje se ne postavlja. Biće velika borba za drugo mesto u grupi, ali je Srbija u prednosti u odnosu na Švajcarsku i Kamerun, ima bolje igrače. Na završnom turniru jedna utakmica može sve da promeni, eventualna pobeda te lansira možda i na prvo mesto u grupi, omogućava lakšeg rivala u nokaut fazi i maltene si odmah u četvrtfinalu - kaže Natho, pa dodaje koga vidi u borbi za tron:

- Minimum koji očekujem od Srbije je da prođe grupu. Ne bih se iznenadio ako dođe do četvrtfinala, možda i blizu polufinala. Što se tiče osvajača, odavno nije bio veći broj ujednačenih selekcija, ali mi se čini da će prvak sveta postati Argentina ili Brazil.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike