Natho je bacio Grobare u trans! Ovo je trenutak odluke u Kragujevcu – luda proslava sa navijačima posle gola Izraelca! (VIDEO)

28.08.2022

17:38

0

Autor: 24sedam

Crno-beli teško do tri boda na Čika Dači

Natho je bacio Grobare u trans! Ovo je trenutak odluke u Kragujevcu – luda proslava sa navijačima posle gola Izraelca! (VIDEO)
Screenshot 2022-08-28 at 19.29.12 - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Partizan je još jednom slavio dramatičan trijumf u Superligi Srbije. Kao i pre nekoliko nedelja u Novom Sadu, kada je na debiju Gordana Petrića savladana Mladost GAT, crno-beli su do pobede došli posle prekida u samom finišu meča na gostovanju protiv Radničkog 1923.

Ovoga puta nije se igrala nadoknada, već je Bibars Natho golom u 88. minutu doneo ogromno slavlje Grobarima koji su ovo nedeljno poslepodne proveli na stadionu Čika Dača.

Posle kornera Živkovića sa desne strane, Saničanin je šutirao glavom, ali je njegov pokušaj Leković odbranio. Ipak, golman Kragujevčana je loptu samo spustio u petercu, pa je Natho natrčao na odbitak i zakucao je u mrežu posle čega je iskusni Izraelac uleteo među navijače da zajedno proslave, ispostavilo se na kraju, pobedonosni gol Valjka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike