Grobari prozivaju Vučelića: Zašto lažeš? Kako su te izabrali bez kvoruma? Navijači Partizana surovo prozivaju upravu FK Partizan

12.09.2022

22:35

0

Svi su ispratili šta se dešavalo na stadionu, Grobari masovno uz Mijailovića

Grobari prozivaju Vučelića: Zašto lažeš? Kako su te izabrali bez kvoruma? Navijači Partizana surovo prozivaju upravu FK Partizan
večiti derbi grobari (8) - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Buran dan je za nama kada je u pitanju Partizanova porodica. Ponedeljak su svi čekali kao dan kada se održava izborna skupština sportskog društva na kome će se birati nova uprava.

Ipak, brojni incidenti, možda i krivična dela, napravili su cirkus. Većina delegata legalno je izabrala predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoju Mijailovića za novog predsednika Sportskog društva.

Vladajuća struktura je prvo održavala sednicu bez kvoruma, pa je "tvitnula" da je Milorad Vučelić izabran za "novog predsednika". Taj tvit je ubrzo obrisan, a Vučelić je nazvan aktuelnim predsednikom. Nakon toga je i njegova frakcija izašla u javnost i na sraman način "objasnila" svoje postupke. Videli smo da su i tamo ljudi poznati samo po lošem, a na kraju se moglo čuti i sramno vređanje legendi crno-belih.

Kompletan pregled događaja možete pročitati kod nas, a ubrzo posle svega oglasili su se i Grobari, koji su sasuli drvlje i kamenje na Vučelića:

- Skupština izgubila kvorum kad je (Mijailović) poveo ljude sa sobom". Kako su te onda izabrali za predsednika JSD Partizan, lopino matora? I što je onda obrisan tvit  na zvaničnom nalogu (FK Partizan) sa slavodobitnom vešću o tvom izboru? – piše u jednom tvitu.

 

 

On nije bio sam:

- Vučela rekao da je Ostoja oteo ovlašćenja, a snimak kaže da je Vazura oteo Ostoji??? 😂😂😂 Majko moja!!!

 

 

- Vučela je danas odsvirao svoje a s njim i Vazura... Ostaviće ih Ostoja tu do kraja sezone a onda im uvesti prinudnu upravu i postaviti svoje ljude u FK Partizan...i Marko Nikolić je deo tog projekta...totalni restart.

 

 

Po društvenim mrežama inače ima mnogo poruka koje zbog rečnika prosto nije pristojno prinositi. A ako vam kažemo da je ovo najblaže što postoji, jasno vam je kakvo je raspoloženje navijača prema sadašnjoj strukturi:

- Čim gospodin bivši predsednik JSD Partizan, a daće Bog uskoro i bivši predsednik FK Partizan i onaj direktor, (ne znam kako da ga okarakterišem i nazovem a da ne uvredim neku životinju) budu sto dalje od Partizana, eto navijača!!!

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike