Vučelićeva struja tvrdi da su legende ucenjene?! Pa kako neko može da uceni jednog Obradovića?

12.09.2022

19:42

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek FK Partizan izbegava odgovore na jednostavna pitanja

Vučelićeva struja tvrdi da su legende ucenjene?! Pa kako neko može da uceni jednog Obradovića?
vučelić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Kompasi su pogubljeni, konci su popucali, pa se sada na sve načine pokušava da se popravi debakl i sramota koju su danas doživeli ljudi koji su vodili JSD Partizan.

Konkretno, predsednik fudbalskog dela crno-bele porodice Milorad Vučelić. Čovek koga navijači odavno teraju iz kluba, čovek koji sam sebe proglasi novim predsednikom JSD, ide toliko daleko da priča neke stvari koje je teško "progutati".

U nizu optužbi, da ne upotrebimo neku žešću reč, obraćajući se medijima Vučelić i njegov tim su ustvrdili kako su legende koje su stale uz Ostoju Mijailovića podlegle ucenama i zato podržale predsednika KK.

Sve vreme se pričalo da su legende poput Željka Obradovića, Marka Nikolića, Filipa Filipovića, Andree Arsović... ucenjene, da im se preti, a na pitanje da li zaista misle da je takva imena moguće bilo čime uceniti, odgovor je bio smušen.

- Ja o tome ne znam ništa. Meni je Marko NIkolić veoma drag čovek, mogu reći prijatelj. Ne vidim nijedan problem što je Nikolića neko imenovao. Ne mislim ja da je svako ucenjen, ja sam samo govorio o nekim pojavama.

Tu se uključio i provereni srbomrzac Rašo Vučinić i izneo sramne optužbe na račun pomenutih legendi koje su podržale kandidaturu Ostoje Mijailovića. Po njemu bi velikani kluba i srpskog sporta želeli da zarade prodajom delova stadiona? U najamnju ruku degutantno, te ponižavajuće za osobu koja može da pomisli, a kamo li izgovori, takvo nešto.

- Ne mogu da se ne uključim jer je ovo jedno od interesantnijih pitanja. Možda biste njih trebali da pitate upravo ovo, jer dok nije bilo uticaja neki od njih imali su puna usta kritike za one koji su ih danas izabrali za te funkcije. Ti što hoće da privatizuju i prodaju kvadrate to vidite sa njima tamo. Ovo nije adresa na koju treba da se javite za ta pitanja.

Nakon ove skandalozne optužbe na račun istinskih legendi Partizana, usledilo je novo vrdanje Vučelića. Na pitanje novinara portala 24sedam zbog čega se serviraju priče kako su delegati puštani na stadion, iako smo jasno videli da nisu i da im je zabranjeno, Vučelić je na sve načine pokušavao da izbegne odgovor. Upleo se u neka objašnjavanja, ali konkretan odgovor zapravo nije dao.

Sve ovo je sada sve više pitanje časti. Imanja i nemanja iste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike