Rusi hteli da iskoriste Srbe i Srbiju! Smislili paklen plan da fudbalera Dinama prodaju u Čelsi!

30.08.2022

17:42

0

Autor: 24sedam

Bizarna priča dolazi iz Moskve, ali postoje razumni ljudi

Rusi hteli da iskoriste Srbe i Srbiju! Smislili paklen plan da fudbalera Dinama prodaju u Čelsi!
profimedia-0714202288 - Copyright Profimedia

Pomalo bizarna priča dolazi iz Rusije. Glavni junak je mladi fudbaler moskovskog Dinama Arsen Zaharjan, koji je bio velika želja Čelsija. Tragom ove informacije ruske kolege kontaktirale su jednog od tamnošnjih agenata Dmitrija Seljuka, koji im je približio razloge zbog kojih taj transfer u ovom trenutku nije realan. A onda se razvio suludi scenario u koji su bili uvečeni Srbi i Srbija…

Ali, krenimo redom… Agent koji je u Partizan doveo jednog od najboljih igrača koji su nosili crno-beli dres u modernoj istoriji kluba (Leonardo) istakao je da bi se talentovani Rus teško probio u Premijer ligi.

- Sa moje tačke gledišta Zaharjan nije igrač za Englesku. Krhke je strukture, ima samo 19 godina i rano je da ode u Premijer ligu. U ovom trenutku njegove karijere najvažnije mu je da svaki meč za Dinamo igra 90 minuta – kazao je Seljuk, koji je potom istakao najveću prepreku u transferu. Nemogućnost prebacivanja novca iz Engleske u Rusiju zbog sankcija.

- Ne znam na koji način bi Čelsi uplatio Dinamu novac. Pa, Moskovljani zbog toga nisu mogli da završe dobrog igrača iz Izraela (Eden Karacev je 11 dana bio u Moskvi pre nego što je morao da se vrati u Makabi Netanju prim. aut). Možete li da mi kažete kako da izvršim transakciju sa Engleskom pod sankcijama – upitao je menadžer, a onda dobio odgovor koji ga je baš zatekao.

Možda da se dogovore sa Srbima, da novac uplate u Srbiju, a onda ih oni proslede Dinamu – predložio je novinar.

- Pa šta je Srbija? Sve je transparentno. Kako će Čelsi da objasni zbog čega je velika transakcija otišla u Srbiju? To je zaobilaženje sankcija, vlasnik Čelsija bi odmah bio uhapšen – kazao je Seljuk.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike