Okampos se nije ni raspakovao u Amsterdamu, a već se vratio nazad! Ajaks tvrdi da je nesporazum!

31.08.2022

08:04

0

Ko će im sada zameniti Antonija

Okampos se nije ni raspakovao u Amsterdamu, a već se vratio nazad! Ajaks tvrdi da je nesporazum!
profimedia-0717621414 - Copyright Profimedia

Do kraja letnjeg prelaznog roka u najjačim svetskim ligama ostalo je oko 14 sati, a fudbalski klub Ajaks, koji je tokom leta odradio fenomenalan posao, u jednom od poslednjih pregovora, nadomak potpisivanja, pokazao je i određenu dozu neprofesionalizma.

Naime, nakon što su prodali Antonija Mančester junajtedu, zamenu za krilnog igrača pronašli su u Lukasu Okamposu iz Sevilje.

Argentinac se uklapao u njihove planove za narednu sezonu i budućnost kluba, pa mu je saopšteno da je transfer sređen za 20 miliona evra, a da ga u Amsterdamu čeka samo ozvaničenje saradnje.

Međutim, dok je Okampos stigao u Holandiju, uprava Ajaksa je promenila planove.

Direktorima se u finansijske proračune za narednu sezonu nije uklapalo njegovo obeštećenje i visoka plata, pa su odustali od daljih pregovora i transfera. Argentinac se nije ni raspakovao, a već se vratio u Sevilju, dok su prema navodima medija za njim odmah krenuli i direktori Ajaksa Huntelar i Hamstra kako bi mu se i lično izvinili za ovakav nesporazum.

Jasno je da je ovaj transfer propao u samom finišu prelaznog roka, a Ajaks je sada na mukama, s obzirom na to da je propao i povratak Hakima Ziješa za koga je Čelsi tražio preko 25 miliona evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike