Gorak ukus u Ohijevom oproštaju od Zvezde: Osećam da nisam poželjan, nije bilo drugog izbora!

30.08.2022

21:31

0

Autor: 24sedam

Norveški napadač nije baš svojevoljno napustio Marakanu

Gorak ukus u Ohijevom oproštaju od Zvezde: Osećam da nisam poželjan, nije bilo drugog izbora!
20220317mmOhi02 - Copyright MN Press

Ekspresno je završen odlazak Ohija Omoijuanfa iz Crvene zvezde. Manje od 24 sata je prošlo od momenta kada je u javnost isplivalo da je dogovor sa Brondbijem na pomolu do trenutka kada je norveški napadač obukao dres danskog kluba.

Stigao je Ohi prošle zime kao bomba prelaznog roka, ekspresno se uvukao Delijama pod kožu golom na debiju u večitom derbiju, ali kako je sezona odmicala padao je u drugi plan kod Dejana Stankovića, koji na visokog Norvežanina ovog leta nije ozbiljnije računao u pohodu na Ligu šampiona.

Odlazak temperamentnog stratega sa Marakane i dolazak Miloša Milojevića na klupu srpskog šampiona samo prividno je dao nadu Ohiju da bi mogao da se izbori za status koji je na najvećem srpskom stadionu dobio po dolasku u klub, međutim čelnici Zvezde imali su drugačije planove.

- Danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora posle razgovora sa upravom pre tri-četiri nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi se minutaža smanjivati. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim – otkrio je Ohi u oproštajnoj poruci Zvezdi i Delijama, u kojoj je mogla da se oseti i doza gorčine.

- Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti vremena za igru da to uradim, i kao što ste svi primetili, nisam igrao u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam bio starter posle mnogo vremena. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice (sa Javorom) i rekao mu šta mi je uprava rekla, pitavši ga da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: „Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača.

Ponovio je Norvežanin još jednom da je imao veliku želju da ostane u Beogradu.

- Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su već odlučili o meni tako da nisam mogao da uradim ništa drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim im sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi sa vama momci – kazao je Ohi i na kraju istakao:

- Želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema između mene i gospodina Dejana Stankovića, sve vreme smo imali profesionalan odnos i međusobno poštovanje – rekao je Ohi Omoijuanfo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike