Ruski menadžer nimalo bratski o Srbiji: Ta liga je s.anje, imao sam svoje igrače u Partizanu, Srbi nam šalju invalide

27.05.2022

13:22

0

Autor: 24sedam

Čovek koji je tražio kletve za Gvardiolu opisuje Srbiju za ruske medije

Ruski menadžer nimalo bratski o Srbiji: Ta liga je s.anje, imao sam svoje igrače u Partizanu, Srbi nam šalju invalide
profimedia-0684117502 - Copyright Profimedia

Ruski menadžer Dmitrij Seljuk, poznat kao agent Jaje Turea koji je pozivao afričke šamane da bace crnu magiju na Pepa Gvardiolu zbog lošeg odnosa prema njegovom klijentu, objasnio je "Sovjetskom sportu" šta misli o mogućnosti da Artjom Dzjuba zaigra u Srbiji.

Uprkos odustajanju Zvezdana Terzića od ove ideje samo nedelju dana pošto ju je sam saopštio Rusima, Seljuk je nastavio da elaborira ovu temu:

- Tako je, Dzjuba im nije potreban, Crvena zvezda traži nižeg, bržeg igrača za špic, kao Samjuel Eto. Ne tog nivoa, naravno, jer ga Srbi neće platiti, već te građe.

Ali Terzić je rekao da su pregovori sa Dzjubom, ipak, u toku. Možda se nisu dogovorili oko novca, a sada smišljaju izgovor o mladom brzom špicu?

- Dobro poznajem Srbe, sa njima sam radio više puta. Znate, zovu i kažu da žele neke moje fudbalere. Odgovaram im "dajte zvaničnu ponudu“. Onda oni kažu "treba nam tvoj igrač, ali imamo mi tri do pet naših igrača. Da li bi mogli da igraju u Rusiji“. Drugim rečima, žele da prikače neke svoje "invalide“ Rusiji.

Ali u Srbiji bi bila dobra liga za Artjoma?

- Ne baš jako prvenstvo, gde bi on bio zvezda, zemlja udobna za život Rusa. Artjom je veoma pristojan napadač, uprkos godinama, može da donese mnogo koristi svakom klubu. A srpsko prvenstvo je s.anje. Imao sam Brazilca Leonarda. Igrao je u Anžiju, a onda sam ga poslao u Partizan. Tako je u prvoj sezoni postigao 28 golova, postao prvi strelac, a Partizan je osvojio prvenstvo. Iste sezone tamo je igrao još jedan moj dečko - Gogua, koji je bio u CSKA. Takođe, šampion Srbije. I tada je Nikolić trenirao Partizan. Mislim da prvenstvo Srbije nije za Dzjubu. Da sam na mestu Zareme, potpisao bih ga za Spartak. Odlična opcija za Spartak je slobodan napadač ovog nivoa. Sigurno će postići svojih deset golova, i dati više asistencija - zaključio je Seljuk za "Sovsport".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike