Jokanović želi Srbina iz Premijer lige, Dinamo koči bizaran problem! Rusi imaju pare, ali nemaju način da ih uplate!

25.08.2022

14:51

0

Autor: 24sedam

Moskovski klub suočava se sa neverovatnim problemom za 21. vek

Jokanović želi Srbina iz Premijer lige, Dinamo koči bizaran problem! Rusi imaju pare, ali nemaju način da ih uplate!
Luka Milivojević - Copyright Profimedia/Micah Crook/PPAUK

Trener moskovskog Dinama Slaviša Jokanović želi Luku Milivojevića, verovatno ni iskusni srpski vezista ne bi imao ništa protiv da se preseli u Rusiju, još manje Kristal Palas, međutim tri strane su u ćorsokaku zbog nestvarnog razloga za 21. vek.

Naime, ruski klub ne zna na koji način bi uplatio novac na račun londonskog kluba, pošto su gotovo sve banke iz njihove zemlje „proterane“ iz Evrope usled ratnih dejstava u Ukrajini.

Zbog toga je Dinamo nedavno već ostao bez viđenog pojačanja. Eden Karacev je 11 dana bio u Moskvi pre nego što je morao da se vrati u Makabi Netanju zbog toga što čelnici „policajaca“ nisu pronašli način da Izrelcima uplate dogovoreno obeštećenje.

Podsetimo, Luka Milivojević ušao je u poslednju godinu ugovora sa Kristal Palasom u kojem je izgubio status kapitena i standardno mesto u ekipi Patrika Vijere. Zbog toga su mnogi smatrali da je ovo leto idealan trenutak za rastanak dve strane, ali i kada se javio klub zainteresovan da dovede nekadašnjeg srpskog reprezentativca isprečio se bizaran problem koji bi mogao da pokvari, potencijalno, prilično lak dogovor svih zainteresovanih strana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike