Traore pre dolaska u Humsku nije zvao samo zemljaka Dijabatea: Ljubimac Partizanovih navijača pričao mi o derbiju

27.08.2022

09:47

0

Fudbaleri iz Malija našao pravog sagovornika o duelima sa večitim rivalom

Traore pre dolaska u Humsku nije zvao samo zemljaka Dijabatea: Ljubimac Partizanovih navijača pričao mi o derbiju
traore - Copyright FK Partizan

Novi vezni fudbaler Partizana Hamidu Traore izjavio je danas za klupski sajt crno-belih da je dolaskom u Humsku napravio korak dalje u karijeri, čiji je najveći deo proveo u Turskoj.

- Srećan sam što sam ovde, jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za ponudu, otišao sam da pričam sa menadžerom i rekao sam mu: "Slušaj, ovo je za mene savršena prilika da unapredim svoju karijeru i da odem korak dalje. Razumeo me je i onda smo našli opciju koja je zadovoljila obe strane - rekao je Traore za zvanični sajt FK Partizan.

Fudbaler iz Malija istakao je da se u Beogradu već oseća kao kod kuće.

- Ja se već ovde osećam kao kod kuće, tako da ne mogu da govorim o tom periodu adaptacije. Ovde se osećam sjajno. Došao sam da se nadograđujem. Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu.

Fudbaler Partizana stigao je iz turskog Giresuna, gde je igrao sa Fusenijem Dijabateom, sa kojim je razgovarao pre dolaska u Srbiju.

- Ali ne samo sa njim, mnogo sam pričao sa Laminom Dijarom i Mitrom. Puno su mi govorili o istoriji kluba i njegovom značaju tako da sam, sa te strane, upoznat sa tradicijom i važnosti i večitog derbija koji predstoji - rekao je vezista iz Malija.

Partizan će u grupnoj fazi Lige konferencija igrati protiv Nice, Kelna i Slovackog, a Traore veruje u prolaz u nokaut fazu.

- Grupa nije ni malo laka, ali sam siguran da možemo dalje. Mislim da je najvažnije startovati dobro - istakao je Traore.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike