Zvanično: Lalatovića na klupi Borca nasledio bivši as Zvezde!

29.08.2022

14:48

0

Autor: 24sedam

Klub iz Banjaluke promovisao novog trenera

Zvanično: Lalatovića na klupi Borca nasledio bivši as Zvezde!
profimedia-0418835842 - Copyright Profimedia

Banjalučki Borac u ponedeljak je promovisao novog trenera. Umesto Nenada Lalatovića na klupu nekadašnjeg šampiona BiH seo je još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde Vinko Marinović.

Podsetimo, Lalatović je ovog leta stigao u Borac sa ambicijom da se umeša u borbu za nacionalni tron. Ipak, bolna eliminacija od Toršavna na startu kvalifikacija za Ligu konferencija, kao i razočaravajući rezultati na startu šampionata uslovili su rastanak temperamentnog stratega sa Borcem posle samo dva meseca saradnje.

- Čast mi je što sam se vratio u Borac. Tih šest godina što sam proveo kao igrač i trener su me učinili boljim čovekom i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje. Trenutni fokus nam je samo na prvoj narednoj utakmici, ne razmišljam o onome što je bilo ni o onom što će biti, već smo usmereni samo na prvu narednu utakmicu koja nas očekuje - rekao je Marinović na promociji.

Nekadašnji selektor U21 reprezentacija BiH već u sredu debitovaće na klupi Borca u duelu sa Zrinjskim, dok ga za vikend očekuje gostovanje protiv Širokog Brijega.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike