Lalatovićeva noćna mora u Banjaluci! Srbin ponudio ostavku posle novog velikog kiksa Borca!

18.07.2022

20:59

0

Autor: 24sedam

Teški momenti za temperamentnog stratega

Lalatovićeva noćna mora u Banjaluci! Srbin ponudio ostavku posle novog velikog kiksa Borca!
partizanradnkg06 - Copyright MN Press

Došao je Nenad Lalatović pun entuzijazma u Banjaluku, koju bi mogao da napusti u ekspresnom roku. Posle blamantnog ispadanja iz Evrope od poluprofesionalnog B36 Toršavna, Borac je doživeo još jedan veliki kiks.

Na startu nove sezone nekadašnji šampion BiH odigrao je skromnih 2:2 protiv Sloge iz Doboja, iako je u jednom trenutku imao ogromnih 2:0.

Nažalost po srpskog stratega, po ko zna koji put se potvrdilo nepisano pravilo da je to najopasniji rezultat u fudbalu, zbog čega je temperamentni stručnjak odmah posle meča ponudio ostavku.

Ispražnjen sam i nervozan, bio bih najsrećniji kada bi uprava prihvatila ostavku. Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener. Kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekome izvinjavam, molim upravu da prihvati, najbolje je da odem – rekao je odmah posle meča Lalatović i u dahu nastavio:

Ovo je moralni čin, imao sam ogromnu želju. Ima tu još nekih stvari, ali nije važno, razočaran sam. Najbolje je da odem. Ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja...

Imao je srpski stručnjak zamerke i na ponašanje igrača i njihovo zalaganje.

Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, šetaju se kao manekeni. Fudbaleri moraju da ostanu, ja ne moram. Ovo je za mene takav šamar. Nikad nisam dao otkaz za 12 godina. Ispao sam od poluamatera. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Nešto mora da se menja, šta ja imam da pričam. Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog njih i divnih ljudi koji vode ovaj klub - zaključak je Lalatovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike