Lalatović ljut posle poraza! Kao cirkus smo, da sam znao da će biti ovako, ne bih ni dolazio!

24.07.2022

18:57

0

Autor: 24sedam

Sarajevo je u Novom Gradu pobedilo sa 3:1

Lalatović ljut posle poraza! Kao cirkus smo, da sam znao da će biti ovako, ne bih ni dolazio!
Lalatović - Copyright Printscreen / Youtube / FK Borac Banja Luka

Banjalučki Borac poražen je u utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine, i to od Sarajeva. Meč je odigran u Novom Gradu, a baš na to je ukazao šef struke Nenad Lalatović. Ali nije to bio jedini problem na koji je ukazao, iako je priznao da je poraz bio zaslužen.

- Na mučnom vremenu u pet popodne se igrala utakmica i meni je to neshvatljivo. Mi radimo terene ovde, a nemam reflektore. Ne tražim nikakav alibi i Sarajevo je zasluženo pobedilo. Iskreno, da sam znao da neću igrati nijednu utakmicu u Banjaluci i da ćemo kao cirkus ići od grada do grada ne bih ni došao. Idemo ko cirkus i igramo malo tamo, pa malo tamo. Mi smo jučer po prvi put izašli na ovaj teren ovde - rekao je Lalatović na konferenciji posle meča, a zatim detaljnije analizirao meč koji je završen rezultatom 3:1.

- U prvom poluvremenu je bila izjednačena utakmica, imali smo dve odlične šanse u kojima je njihov golman fantastično reagovao. U drugom delu smo sve radili kontra od onoga što treniramo. Izgubili smo zasluženo meč na naše individualne greške. Jako je bilo teško igrati po ovom vremenu, zaslužena pobeda Sarajeva i to je to.

Nedavno je Borac eliminisan iz kvalifikacija za Ligu konferencija. I opet su bile kobne individualne greške.

- Videli se i na Farskim Ostrvima šta je bilo. Napravimo dva penala neshvatljivo od ekipe koja ide na dva trofeja. Sami sebe izbacimo. Danas isto, Piščević vuče loptu umesto da je odmah pošalje na drugu stranu i mi primamo gol. Sarajevo je svežiji tim od Borca. Ubilo nas je to putovanje na Farska Ostrva, igrali smo taj meč protiv Sloge koji je bio jako težak.

Mi smo jedan težak tim jer nemamo brze igrače, to je jedan dizel tim. Sve smo mečeve igrali na strani i puno putovali. Ne mogu reći da su igrači Sarajeva spremniji, ali su sigurno svežiji - zaključio je srpski trener.

U narednom kolu sledi duel sa Posušjem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike