Lalatović opleo po svima koji su ga prozivali: Došao je neko ko sme da vam kaže - Vi nemate pojma o životu!

17.07.2022

09:23

0

Trener Borca iz Banjaluke ponovo u centru pažnje

Lalatović opleo po svima koji su ga prozivali: Došao je neko ko sme da vam kaže - Vi nemate pojma o životu!
20210407vmLalatovic1 - Copyright MN Press

Nenad Lalatović poznat je po tome da uvek kaže ono što misli, bez dlake na jeziku.

Takav je i sada kada je postao trener Borca iz Banjaluke, a pogotovo se digla prašina nakon iznenađujućeg ispadanja iz kvalifikacija za Ligu konferencija od B36 sa Farskih ostrva.   

- Ne danas, mogao sam još juče da odem! Nije nikakav problem, ja ću već sutra naći novi klub. Došao sam ovde iz velike ljubavi, jer osećam ovaj klub, potpredsednik Bogoljub me je zvao, došao sam. Svakog navijača Borca poštujem, Banjaluku volim, u Borac sam došao da pomognem, a ne da odmognem. Kad budete hteli da odem, ja ću otići! Sekunde, neću praviti problem. Nema potrebe za prozivkama, do juče ste me dočekivali kao ne znam koga, a to nisam tražio. Sad posle pet dana niko ništa ne zna, to je nemoguće. Ljudima koji tako komentarišu mogu da poručim: 'Vi ništa ne znate, čim tako komentarišete'. Došao je neko ko sme da vam kaže: 'Vi ništa ne znate'. Ja ću vam reći – 'nemate pojma o životu'. Za 20 dana ne može ništa u životu da se napravi. Potrebno je vreme. Moja je sramota što smo ispali u prvom kolu, ali bih zamolio da ostavite moje igrače na miru, da ih pustite da se spremaju za naredne dve utakmice koje nam dolaze, koje će biti jako teške - poručio je Lalatović.

Srpski stručnjak se izvinio navijačima i svima kojima je u srcu Borac, zbog kiksa, napominjući da što pre moraju da se konsoliduju.

- Želim da se izvinim navijačima i medijima, znam da i vi koji pišete o klubu volite Borac. Ovo je jedna velika rana za sve nas, ali rana mora da zaraste i da nastavimo dalje. Velika bol ostaje, znam da su navijači očekivali da prođemo, očekivao sam i ja, nisam mogao da sanjam da ćemo ispasti. Pogotovo me boli način na koji se to desilo. Moram da kažem da sam razočaran, da mi je u trenerskoj karijeri koja je duga već 12 godina, a od svoje osme godine sam u fudbalu, ovo jedan od najtežih trenutaka, sigurno jedan od najtežih poraza zato što ga nisam očekivao. Bili smo favoriti, ne bežim od odgovornosti, ako je neko kriv, ja sam. Meni nisu potrebni advokati, strah ni od koga nemam, niti ću nekome mnogo da se pravdam - zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike