Lalatović i Borac se obrukali za sve pare! Farani ih izbacili iz Evrope!

14.07.2022

20:45

0

Autor: 24sedam

Toršavn nadoknadio dva gola minusa i prošao dalje na penale

Lalatović i Borac se obrukali za sve pare! Farani ih izbacili iz Evrope!
20210407vmLalatovic1 - Copyright MN Press

Pukla je žestoka bruka u kvalifikacijama za Ligu konferencija. U glavnim ulogama "ribari" sa Farskih ostrva i klub iz Banjaluke na čelu sa srpskim strategom Nenadom Lalatovićem.

Fudbaleri B36 Toršavna eliminisali su Borac nakon boljeg izvođenja  jedanaesteraca na svom terenu.

Posle 2:0 za Borac u prvom meču niko nije mogao ni da nasluti da će tim Nenada Lalatovića već u prvom kolu završiti svoje putovanje po Evropi. Ali...

U 35. minutu Farani postižu gol, a onda prave glupost. Magnus  Holm Jakobsen za šest minuta dobija dva  žuta kartona i ostavlja saigrače na cedilu.

I tada je izgledalo da će Lalatovićeva ekipa proći dalje, ali Marko Gajić pravi nesvakidašnju  glupost, pravi penal dobija žuti karton, pa odmah i još jedan, te i on napušta igru.

Markus Eglison postiže i svoj drugi gol na meču i Borac više nema prednost. Nekadašnji trener Crvene zvezde može samo u čudu da posmatra dešavanja na terenu.

Igrao se 66. minut kada je Eglison iz novog penala stigao do het-trika za  potpuni delirijum na stadionu Toršavna i potpuni šok među gostima.

Da se čudo ne dogodi posle regularnih 90 minuta pobrinuo se Tatar golom u 75. minutu. Kako do kraja meča, pa ni u produžecima nije bilo golova pristupilo se penalima.

I tu je sve dobro krenulo za Borac. Tatar, Lukić i Ćorić bili su precizni, a Eriksen nije, pa je trebalo samo odraditi posao do kraja.

Za domaće su do kraja svi pogađali, a Piščević i Subić nisu uspeli  da zatresu mrežu rivala, pa će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija  igrati Toršavn umesto već viđenog banjalučkog Borca

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike