Natho rešio meč na Čika Dači, pa jednu Petrićevu promenu istakao kao ključnu, a onda se okrenuo derbiju: Verujem u nas!

29.08.2022

11:41

0

U Kragujevcu, osim bodova crno-beli su dobili i Traorea

Natho rešio meč na Čika Dači, pa jednu Petrićevu promenu istakao kao ključnu, a onda se okrenuo derbiju: Verujem u nas!
natho - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su meč osmog kola Superlige, na gostovanju u Kragujevcu protiv ekipe Radničkog, rešili u finišu duela, pogotkom Bibrasa Natha.

Sada u dobrom raspoloženju dočekuju 168. večiti derbi, a Partizanov Izraelac smatra da je na meču u Kragujevcu, prekretnica bila sa trojicom igrača u zadnjoj liniji.

- Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred - rekao je Natho i osvrnuo se na promene koje je napravio Gordan Petrić.

- Novi trener je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener Petrić kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka.

Natho je naveo da su u Kragujevcu bili loši uslovi, pre svega da je teren bio nakvašen, pa se lopta teško kretala, ali je istakao i da su crno-beli nešto dobili na ovom meču, a to je adaptacija Hamidu Traorea.

- Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima - rekao je Natho i okrenuo se predstojećem "večitom" derbiju.

- Svako zna šta znači derbi - to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike