Petrić se posle novog triler trijumfa okrenuo Zvezdi! Ima nešto u igri Partizana što ga zabrinjava! (VIDEO)

28.08.2022

17:59

0

Autor: 24sedam

Trener Valjka iskren posle pobede u Kragujevcu

Petrić se posle novog triler trijumfa okrenuo Zvezdi! Ima nešto u igri Partizana što ga zabrinjava! (VIDEO)
630ba896c8a92-0MAR20 - Copyright MN Press

Partizan je trijumfalno prošao kroz Kragujevac i to je jedino što će se pamtiti sa ovog gostovanja crno-belih na Čika Dači. Još jednom su Urošević i drugovi ovog leta bili na pragu kiksa i drugi put uzastopno izbegli ga golom iz prekida u samoj završnici meča.

U Novom Sadu protiv Mladosti GAT junak je bio Svetozar Marković, danas Bibars Natho.

- Malo je drugačije u odnosu na prošlu utakmicu, malo više smo igrali. Ali opet, ponavaljaju se neke stvari koje ne bi smele da se ponavljaju igračima sa dosta utakmica u nogama. Postoje neki razlozi, ja to nikad javno neću reći, ali bitno je da su momci uzeli tri boda i spremaju se za sredu. Kako ćemo se spremiti to zavisi... Vi vidite da je dosta njih izašlo zbog nekih tegoba, Urošević koji nikad nije izašao do sada mi je tražio izmenu. Tako da moraćemo nešto da uradimo da ih oporavimo da bi bili spremni za sredu – kazao je za TV Arena sport odmah posle meča Gordan Petrić.

Strateg Valjka je priznao i da ne može potpuno spokojno da se sprema za predstojeću najveću utakmicu srpskog fudbala.

- Sad su to dečije bolesti da kažemo da je teren slab. Pa bio je i nama i njima, ali su oni imali drugačije opredeljenje. To im je u nekim sitaucijama uspelo, ali smo mi to dozvolili svojim tehničkim greškama. Miran pas i mirnoća, to je ono što me zabrinjava. Ali opet, igrači iza sebe imaju težak period, prošli su u Evropu, dobili smo danas utakmicu i okrećemo se Crvenoj zvezdi, pa ćemo videti kako će biti – kazao je Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike