Partizan na "Čika Dači" mogao da završi meč sa desetoricom: To je bio bezobziran start!

29.08.2022

05:26

0

Sudijski ekspert zamerio sudiji nesankcionisanje Jovića

Partizan na "Čika Dači" mogao da završi meč sa desetoricom: To je bio bezobziran start!
fudbal - Copyright Promo/Mozzart

Fudbaleri Partizana u finišu meča osmog kola Superlige na gostovanju u Kragujevcu, stigli su do tri boda. Strelac gola odluke bio je Bibras Natho, ali to nije bila jedina situacija o kojoj se govori dan kasnije.

Naime, Nemanja Jović je napravio dva oštra starta u kratkom periodu. Nakon prvog je dobio žuti karton, dok se nakon drugog sudija nije oglašavao.

Nakon meča, sudijski ekspert, Zdravko Jokić komentarisao je okršaj i istakao da je Partizan morao u jednom momentu da ostane sa igračem manje na terenu. Kako je objasnio, trenutno srpski najbolji sudija, Srđan Jovanović, napravio je grub previd.

- Pogledajte gde Srđan stoji. Dakle, iz tog ugla, on ne može da vidi. A ova kamera dobro prikazuje. Ovo je start koji ima intenzitet i ima kontakt. Ali ta kamera je na suprotnoj poziciji od sudije. On nije ubeđen da je bilo kontakta i opredelio se da ne da drugi žuti karton. Međutim, evidentno je da je ovo bio bezobziran start i da je trebalo da da drugi žuti karton. Ali ubeđen sam da on nije mogao dobro da vidi sa one strane da li je bilo kontakta ili ne - rekao je Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike