Pomračenje Partizanovih rivala u Ligi konferencija! Poraz izbegao samo Keln!

28.08.2022

18:54

0

Autor: 24sedam

Nica ostala na samo dva boda, Česi poraženi na svom terenu od Libereca

Pomračenje Partizanovih rivala u Ligi konferencija! Poraz izbegao samo Keln!
profimedia-0717177750 - Copyright Profimedia

Težak vikend je iza Partizanovih rivala u Ligi konferencija, pošto je poraz uspeo da izbegne samo Keln. „Jarčevi“ su na svom stadionu igrali bez golova protiv Štutgarta u 4. kolu Bundeslige.

Ipak, nemački predstavnik u trećem po jačini UEFA klupskom takmičenju nema razloga za veliko nezadovoljstvo pošto je još neporažen u jednoj od najjačih liga na svetu sa jednom pobedom i tri remija.

S druge strane, Nici nikako da krene u Ligi 1 u kojoj se posle četiri kola nalazi na pretposlednjem mestu sa samo dva osvojena boda. Večeras je na svom terenu poražena od Olimpika iz Mareja i to prilično lako i ubedljivo – 3:0 (Aleksis Sančez u 10. i 42. minutu i Nunjo Tavarez u 37. minutu).

Najmanje atraktivan protivnik klubu iz Humske u „grupi smrti“ Slovacko trenutno u češkom šampionatu zauzima sedmu poziciju sa osam osvojenih bodova, pošto su u nedelju u derbiju poraženi od Libereca na domaćem terenu – 2:1.

Slovacko je od 45. minuta igrao sa igračem manje, pošto je crveni karton dobio Vlastimil Daniček, što su gosti iskoristili i golovima Teodora Gebre Selasija u 45. i Mika van Burena u 50. Minutu stigli do trijumfa kojim su zadržali korak za liderom šampionata Slavijom iz Praga. Jedini gol za domaći tim postigao je Ondrej Mihalik iz penala u 64. minutu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike