Pitali ste se šta se dešava sa Lukom Milivojevićem? Lična tragedija obeležila najtežu sezonu u karijeri kapitena Kristal Palasa!

13.01.2022

19:22

0

Autor: 24sedam

Srpski fudbaler junački gura kroz težak period

Pitali ste se šta se dešava sa Lukom Milivojevićem? Lična tragedija obeležila najtežu sezonu u karijeri kapitena Kristal Palasa!
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Bio je Luka Milivojević oslonac Kristal Palasa u prethodne dve sezone. Nekadašnji reprezentativac „orlova“ zalaganjem i partijama koje je pružao stigao je i do kapitenske trake londonskog premijerligaša, ali je ove sezone „iščezao“ iz tima.

Tiho, gotovo neprimetno, pao je Milivojević u drugi plan i nije mali broj onih koji su se pitali šta se dešava sa iskusnim vezistom, koji je ostrvskim medijima konačno otkrio šta se krije iza najteže sezone u karijeri.

- Veoma čudna sezona. Propustio sam dobar deo priprema, a na početku takmičarske godine ostao sam i bez oca. Bio sam u veoma teškoj situaciji – rekao je Milivojević i dodao:

- Pokušao sam da se dovedem u najbolju formu i trudim se da budem fokusiran. Uvek sam tu za tim, menadžer trenutno koristi druge igrače, ali kao kapiten, kada treba da prolaziš kroz teške situacije, uvek treba da budeš jak i da pokažeš primer ostalim momcima. Razmišljam samo da svaki trening odradim kako treba, da dam sve od sebe i da budem dobar primer saigračima, posebno u teškim momentima.

Milivojević je ove sezone odigrao samo 10 utakmica pod vođstvom Patrika Vijare, a smrt oca samo je dodatno pogoršala i ovako težak početak sezone za srpskog vezistu.

- Trudim se da uvek budem realan. Skoro dvet sezona sam igrao konstantno preko 30 utakmica po sezoni i veoma sam zahvalan što sam bio zdrav i bez povreda. Nažalost, ovog leta nisam imao mnogo sreće. Dva puta tokom priprema sam se povredio, ali razumem sve ovo i trudim se da dam sve od sebe za klub i navijače – istakao je Luka Milivojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike