Eraković u Zenitu? Rusi otkrivaju Zvezdin plan za prodaju zlatne koke!

01.08.2022

16:46

1

Autor: 24sedam

Biser crveno-belih ostaje na Marakani sigurno do zime

Eraković u Zenitu? Rusi otkrivaju Zvezdin plan za prodaju zlatne koke!
Strahinja Eraković - Copyright MN Press

Posle dugo vremena Crvena zvezda u rukama ima pravu „zlatnu koku“. Mladi Strhinja Eraković projektovan da je da donese višemilionski iznos u kasu srpskog šampiona, koji je dosad uspešno odbijao prilično unosne ponude, uveren da će cena novopečenom reprezentativcu Srbije još porasti.

Nije tajna da je Zenit ozbiljno zagrizao za najnovijeg bisera iz Zvezdine omladinske škole. Ipak, uprkos dobrim odnosima vodećih ljudi dva kluba, tim iz Sankt Peterburga nije uspeo dosad da isposluje dolazak supertalentovanog štopera, što ne znači da se to neće dogoditi u budućnosti.

Ruski mediji otkrili su Zvezdin plan za prodaju Strahinje Erakovića. „RB Sport“ piše da srpski šampion želi da sačeka zimu, jer očekuju da će defanzivcu dodatno skočiti cena posle Mundijala u Kataru.

Rusi pišu da su preliminarni pregovori rukovodstva dva kluba održani u Sočiju uoči prijateljskog duela Zenita i Zvezde, koja prema izvorima „RB Sporta“ u ovom trenutku Erakovića neće prodati nikome.

To znači da će ruski šampion morati da se strpi do sledeće fudbalske pijace, kada će im velika želja biti nadohvat ruke, ukoliko prethodno ispune sve zahteve čelnika kluba iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike