Milivojeviću dozlogrdilo sedenje na klupi: Srbin obavestio gazde Palasa da odlazi na leto, zna se i gde

19.05.2022

06:51

0

Autor: 24sedam

Bivši reprezentativac Srbije seli se iz Londona posle četiri i po godine

Milivojeviću dozlogrdilo sedenje na klupi: Srbin obavestio gazde Palasa da odlazi na leto, zna se i gde
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Srpski fudbaler Luka Milivojević odlazi iz Kristal Palasa, jer se ove sezone nije naigrao kod trenera Patrika Vijere, za razliku od vremena njegovog prethodnika Roja Hodžsona kada je bio kapiten i prva opcija za defanzivnog veznog igrača.

Milivojević će prema pisanju grčkih medija najverovatnije karijeru nastaviti u Olimpijakosu, odakle je svojevremeno došao u Premijer ligu. Te zime 2017. godine došao je u London za obeštećenje od 16 miliona evra, a ako sad bude odlazio iz Kristal Palasa Grci će morati da prebace Englezima jedan deo od zarađenih miliona budući da 31-godišnji Srbin ima još godinu dana važeći ugovor.

Procena  je da će Olimpijakos morati da plati oko 3.500.000 evra. Milivojević je odigrao 176 mečeva za klub iz Londona, zabeleživši 28 golova uglavnom iz penala i šest asistencija. U ovoj sezoni odigrao je samo 14 mečeva, odnosno 743 minuta, čime niko nije mogao da bude zadovoljan, posebno Milivojević koji je obavestio vođstvo kluba da bi ovog leta voleo da promeni sredinu.

Prema grčkim izvorima u Pireju ga čeka trogodišnji ugovor. Milivojević je karijeru započeo u rodnom Kragujevcu kao igrač Radničkog, a afirmisao se u Radu. U inostranstvo je otišao iz Crvene zvezde, prvo u Anderleht, a posle neuspele epizode u Belgiji završio je u Olimpijakosu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike