Samo jedno mesto na svetu se zove dom! Zna to i mezimac Delija: Život posle karijere? Želim da budem u Srbiji!

25.03.2022

17:01

0

Autor: 24sedam

Luka Milivojević se uželeo domovine

Samo jedno mesto na svetu se zove dom! Zna to i mezimac Delija: Život posle karijere? Želim da budem u Srbiji!
milivojevic - Copyright MN Press

Sledeće godine navršiće se jedna decenija kako Luka Milivojević šparta fudbalskim terenima van granica Srbije. Veoma dugačak period za nekoga ko nikada nije krio koliko mu nedostaje domovina i koliko mu znači svaki trenutak proveden u rodnoj zemlji.

S toga i ne čudi previše što je kapiten Kristal Palasa u razgovoru za klupski sajt istakao da, iako još ne razmišlja previše o poslovnom planu po završetku karijere, zna da bi više vremena voleo da provede u svojoj zemlji.

- Imam još nekoliko godina igračke karijere i pokušaću da izvučem maksimum. Ali, porodica uvek nedostaje. Ovde su mi žena i deca, a majka, brat i njegova porodica su u Srbiji – kazao je Milivojević, dodavši da će kopačke okačiti o klin onog momenta kada njegovo telo ne bude moglo da ispuni ono što um želi.

- Iskreno, još nisam odlučio šta bih posle karijere. Mislim da ću uskoro morati da počnem da mislim na to, ali ne žurim. Ako budem želeo da ostanem u fudbalu, pokušaću da budem uključen, ukoliko ne budem to želeo pokušaću da uživam u životu sa porodicom. Imam mnogo hobija, pecanje, mnogo toga i želim da provedem vreme u Srbiji… Videćemo, ne žurim, puno je godina preda mnom.

Jedan od većih mezimaca „delija“ u novijoj istoriji privodi kraju veoma tešku sezonu, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu. Neposredno pred početak sezone, Luki je preminuo otac, a nekoliko povreda tokom pripremnog perioda uticale su na to da nekadašnji srpski reprezentativac izgubi status prvotimca. Ipak, zbog toga nikoga ne krivi i ne očajava…

- Ova sezona je malo konfuzna, ali iskren sam prema sebi. Mislim da radim odlično na treninzima, dajem sve od sebe. Zadovoljan sam utakmicom koju sam odigrao u Kupu (ceo meč na terenu protiv Harltepula)… Kao kapiten ekipe, moram uvek da dam primer, posebno u teškim momentima, jer ima puno mladih igrača koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji u budućnosti. Uvek sam se borio i nikada neću odustati. Do kraja karijere davaću sve od sebe, a menadžer će odlučiti da li je to dovoljno dobro za njega. Radim ono što mislim da je najvažnije, a to je da dam sve od sebe – kazao je Luka Milivojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike