Pešić samokritičan: Krenuli smo panično, naivno primili golove!

17.08.2022

21:50

0

Autor: 24sedam

Iskusni napadač žali za propuštenim šansama

Pešić samokritičan: Krenuli smo panično, naivno primili golove!
Crvena zvezda001 - Copyright FK Crvena zvezda

Svoj deo posla Aleksandar Pešić je odradio u Haifi. Dao je iskusni napadač gol Makabiju u prvom meču plej-ofa Lige šampiona i pogurao ka preokretu Zvezdu, koja se iz Izraela, ipak, vraća poražena (3:2).

Uprkos slabijem početku meča, crveno-beli su na poluvreme otišli sa vođstvom, ali su za samo 10 minuta u nastavku totalno potunuli i omogućili rivalu da ostvari pobedu koja mu daje određenu prednost pred revanš narednog utorka na "Marakani".

- Jeste bilo sparno, ali to ne treba da bude izgovor, jer je isto bilo i njima i nama. Krenuli smo malo panično, onda okrenuli rezultat. U drugo poluvreme smo prilično naivno ušli. Znali smo da će krenuti visoko, primili smo naivno golove - kazao je za TV Arena sport Pešić odmah posle duela, dodavši:

- Trebalo je u prvom poluvremenu da iskoristimo nekoliko izglednih situacija i pokušamo da postignemo još neki gol. A što se tiče gola, potrebno je da budeš na pravom mestu… - istakao je Aleksandar Pešić koji je nešto kasnije dao izjavu i za klupski sajt.

- Sigurno ćemo izvući velike pouke iz ove utakmice. Znali smo da je Makabi brz napred, da ima dobru tranziciju... Mi smo kroz izmene pokušavali da prmenimo nešto... Ipak, u Beogradu ćemo imati prednost naših navijača koji su uvek 12. igrač.

Odlična je bila atmosfera i večeras, ali svi znamo šta nosi Marakana i ako dobro uđemo u meč i postignemo gol, znamo šta sledi. Prvo da odmorimo dobro, a od sutra da krenemo da se spremamo za meč - zaključio je iskusni napadač koji je gol posvetio ćerkici Lenki koja se danas rodila.

- Danas je moj dan što se toga tiče, najlepši mogući. Ipak, krenula je lepo i utakmica, na kraju se završila loših rezultatom...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike