Puni se Marakani za meč decenije sa Makabijem: Zvezda pustila još jedan kontingent ulaznica!

21.08.2022

13:58

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli preko interneta nude kupovinu karata sa južnu stranu stadiona

Puni se Marakani za meč decenije sa Makabijem: Zvezda pustila još jedan kontingent ulaznica!
marakana - Copyright MN Press

Crveno-beli obaveštavaju navijače da će za meč u utorak na stadionu "Rajko Mitić" protiv Makabija iz Haife biti pušten još jedan kontingent ulaznica. Uprava Zvezde ističe da će zainteresovani moći da kupe ulaznice danas i to "onlajn", samo za južnu tribinu.

- Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog velikog interesovanja, ujedno i nemogućnosti naših pre svega članova, a potom i navijača da dođu do ulaznice za utakmicu sa Makabijem odlučio da danas u 14.30 časova pusti u "online" prodaju preostali kontignet karata za južnu tribinu - kaže se u saopštenju i dodaje:

MN Press
 

- Podsećamo sve navijače da se za revanš meč plej-ofa priprema posebna koreografija, a potrebno je da svaki navijač da svoj doprinos kako bi Marakana još jednom izgledala spektakularno. Svi zvezdaši koji su obezbedili ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu potrebno je da dođu u crvenim majicama, a oni koji su kupili ulaznice za severnu i južnu tribinu u belim. Zvezdaši, vidimo se na Marakani.

Zvezda juri prednost gostiju od jednog gola, a koreografija koja se priprema i podrška svakog navijača biće potrebna ekipi da se savlada izraelski prvak sa dva gola razlike.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike