Kultni Teatar snova ovo ne pamti - mogla bi da pukne velika bruka! Stiže omraženi Liverpul, a tribine prazne?

10.08.2022

16:14

0

Autor: 24sedam

Navijači Mančester junajted spremaju veliku akciju, cilj je samo jedan

Kultni Teatar snova ovo ne pamti - mogla bi da pukne velika bruka! Stiže omraženi Liverpul, a tribine prazne?
Old Traford - Copyright Profimedia

Onog momenta kada je porodica Glejzer postala vlasnik Mančester junajteda, jedan od najvećih klubova sveta počeo je nezaustavljiv sunovrat. Najtvrđe navijačko jezgro odmah je u znak protesta okrenulo leđa klubu, a u zidine kultnog „Teatra snova“ kao da se uvuklo prokletstvo koje niko ne može da skine.

Šokantan poraz na startu nove sezone od Brajtona bio je kap koja je prelila čašu kod svih kojima su Đavoli pri srcu. Glas su digle klupske legende, a ogorčeni navijači spremaju presedan u 112 godina dugoj istoriji „Old Traforda“.

Naime, društvenim mrežama se rapidnom brzinom širi hešteg #EmptyOldTrafford, čije će tribine, ukoliko odziv na akciju bude onakav kakav očekuju predstavnici navijača, biti prazne za, po mišljenju mnogih, najveći ostrvski derbi između Mančester junajteda i Liverpula (22. avgust).

Koliko je ovakav vid bojkota težak za navijača zna svako ko je makar jednog kročio na stadion tima za koji navija, a još veća nevolja je bez dileme to što će igrači njihovog voljenog kluba biti prepušteni sebi samima tokom 90 i kusur minuta bore protiv omraženog rivala.

Ipak, deluje da su navijači Crvenih đavola i definitivno izgubili strpljenje. Porodica Glajzer je došla do tačke u kojoj više nema povratka i jednostavno mora da napusti klub, što govore i poruke fanova koje se šire društvenim mrežama uz već pomenuti hešteg.

- Nisam propustio utakmicu kod kuće devet godina. Ova će mi nedostajati. Muka mi je od Glejzerovih. Imamo samo nekoliko stvari koje volimo u životu, neću više da dozvolim da Glejzeri ovu kvare – napisao je jedan, dok se drugi nadovezao:

- Dosta je izgovora. Ili ste protiv Glejzera ili ih podržavate. Što je dosta-dosta je. Vreme je isteklo, moramo da prestanemo da ih finansiramo. Glejzere treba isterati – napisao je jedan od mnogih ogorčenih navijača Mančester junajteda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike