Barselona je mafija! Holanđanin bez milosti udario na Katalonce i predsednika Laportu

14.08.2022

15:11

0

Autor: 24sedam

Bivši fudbaler Real Madrida teškim rečima opisao sistem rada nekadašnjeg rivala

Barselona je mafija! Holanđanin bez milosti udario na Katalonce i predsednika Laportu
Đoan Laporta - Copyright Profimedia

To je mafija - ovim rečima je bivši holandski fudbaler Rafael Van der Vart opisao način rada Barselone i njenog predsednika Đoana Laporte.

Nekašnji fudbaler Ajaksa, Hamburgera i Real Madrida oštro je kritikovao Barsu i njenog predsednika Žoana Laportu, tražeći od odgovornih UEFA da kazne Katalonce za način na koji posluju u poslednje vreme:

- Kako, dođavola, možete da kupujete igrače kada nemate novca? Mislim da je to sramota. A Laporta se svuda smeje sa svojom velikom glavom. Ovaj čovek misli da je kralj. Ali ja mislim da je malo glup. Mislim da je sramota kada se igra sa fudbalerima.

Holanđanin se, takođe, osvrnuo i na slučaj zemljaka Frenkija de Jonga koji se već nekoliko meseci nalazi pod pritiskom kluba da pristane na smanjenje zarade ili da promeni sredinu:

 

 

- Ne možete tako da se ponašate prema ljudima. Zar Frenki zarađuje previše? Prvo potpišete ugovor pa ga ispunite ili se rastanete u dobrim odnosima, ali nije tako. To je mafija i treba ih kazniti.

Nekoliko sati pre početka sezone, Barsa je uspela da registruje četiri svoja pojačanja: Roberta Levandovskog, Rafinju, Franka Kesija i Andreasa Kristensena, koji su svi igrali juče u remiju 0:0 protiv Rajo Valjekana na Nou Kampu.

Žil Kounde iz Sevilje moraće da sačeka da klub smanji platni spisak da bi debitovao u španskom prvenstvu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike