UEFA Partizanu dodelila sudiju sa kojim Srbi ne gube! Slovak na centru protiv Hamruna!

14.08.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Slovak Filip Glova sudiće prvi meč crno-belih u plej-ofu Lige konferencija

UEFA Partizanu dodelila sudiju sa kojim Srbi ne gube! Slovak na centru protiv Hamruna!
Filip Glova - Copyright Profmedia/Ben Gal/Orange Pictures

Da li je sreća ili ne videćemo predstojećeg četvrtka oko 23 časa, ali iz Niona su u Humsku stigle vesti koje bi mogle da naslute malo relaksiranije vreme na crno-beloj strani Topčiderskog brda. UEFA je odredila da prvu utakmicu plej-ofa Lige konferencija između Partizana i Hamruna sudi arbitar sa kojim Srbi ne gube… Još preciznije, znaju samo za pobede…

Maltežani i crno-beli će u četvrtak (21.00, TV Arena sport Premium1) izaći na teren stadiona u Humskoj predvođeni sudijskom trojkom iz Slovačke na čelu sa glavnim arbitrom Filipom Glovom.

Glova nije nepoznat Partizanu, s obzirom da je beogradskom klubu delio pravdu u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope 2019. godine u kojoj je srpski vicešampion slavio 4:1.

Slovak je sreću doneo i Orlovima, koji su s njim na centru savladali Mađare (0:1), kao i Katar (4:0) u prošlogodišnjem prijateljskom duelu, a lepa sećanja na Glovu imaju i u Ljutice Bogdana pošto je slovački arbitar bio glavni sudija na Zvezdinom gostovanju u Belgiji, gde su crveno-beli u grupnoj fazi Lige Evrope savladali Gent 2:0.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike