Partizan dobio neočekivane, besplatne savete i to od Lalatovića: Uzmeš pozajmicu, uložiš u igrače i igraš Ligu šampiona!

14.08.2022

07:21

0

Loši dani crno-belih izazvali reakciju i u Banjaluci

Partizan dobio neočekivane, besplatne savete i to od Lalatovića: Uzmeš pozajmicu, uložiš u igrače i igraš Ligu šampiona!
20210421mmVojPart38 - Copyright Foto: MN PRESS

Partizanu u ovoj sezoni baš i ne ide. Nakon što su na proleće ostali bez obe titule, u novu sezonu su ušli bez Aleksandra Stanojevića na klupi, koga je zamenio Ilija Stolica, a za kratko vreme, nije uspeo da napravi željeni pomak u timu.

U domaćoj Superligi rezultati su razočarali navijače, dok je situacija kulminirala nakon eliminacije od AEK-a u Ligi Evrope. Stolica je dobio otkaz, a sada je stigao Gordan Petrić.

Razvoj situacije naišao je na komentar i Nenada Lalatovića, nekadašnjeg Zvezdinog trenera.

- Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra". Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu - rekao je Lalatović i dodao:

- Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima - zaključio je aktuelni trener Borca iz Banjaluke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike