Joveljić zove Piksija da pogleda ka Los Anđelesu: Napadač se nameće, Srbija stvara moćan tim za Mundijal (VIDEO)

14.08.2022

05:26

0

Selektor na "mukama"

Joveljić zove Piksija da pogleda ka Los Anđelesu: Napadač se nameće, Srbija stvara moćan tim za Mundijal (VIDEO)
DEJAN JOVELJIĆ - Copyright printscreen/Twitter/LAGalaxy

Mladi srpski fudbaler Dejan Joveljić prikazao je još jednu odličnu partiju u susretu MLS lige, te se sve više nameće selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija sa 5:2 su savladali ekipu Vankuver Vajtkapsa, a sve je bilo rešeno gotovo nakon 45 minuta igre. Preko  Čičarita, Grandsira i Vaskeza došla su do prednosti od 4:1, a potom je na scenu stupio Joveljić.

I ovaj meč je počeo sa klupe, jasno je da pored iskusnog Čičarita mora da koristi svaku priliku kako bi postao starter, ali je i noćas oduševio.

Joveljić je na teren izašao u 69. minutu, te od prvog trenutka nagovestio da će praviti velike probleme i Vankuveru. Nizao je prilike, da bi u finišu meča prevario čuvara i poslao sjajnu asistenciju Alvarezu, kome je preostao lakši deo posla, te je Galaksi postavio konačnih 5:2.

 

 

Srpski fudbaler ove sezone igra odlično, te je na 21 utakmici zabelećio devet golova i tri asistencije. Za ekipu Vankuvera noćas je igrao i Ranko Veselinović i to svih 90 minuta.

Nema sumnje, Joveljić se polako nameće selektoru pred Mundijal u Katar, te će Srbija imati moćnu konkurenciju u sastavu pred najveće sportsko takmičenje u godini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike