Čičarito u centru skandala! Joveljićev saigrač okrenuo ceo Meksiko protiv sebe, to je neoprostivo! (VIDEO)

07.08.2022

09:19

0

Autor: 24sedam

Fudbaler Los Anđeles Galaksija odbio da potpiše zastavu svoje države, a onda je još i ispustio na zemlju

Čičarito u centru skandala! Joveljićev saigrač okrenuo ceo Meksiko protiv sebe, to je neoprostivo! (VIDEO)
Copyright Čičarito/Profimedia

Ostavio je iza sebe najgoru godinu po sopstvenom priznanju i ponovo se potpuno posvetio fudbalu. Nekada velika zvezda evropskog fudbala Havijer Ernandez, ili jednostavno Čičarito, sada taj status ima u Los Anđeles Galaksiju.

Saigrač našeg Dejana Joveljića odigrao je za ovaj tim 54 utkamice i postigao 28 golova, pa nije čudo što ga navijači vole.

Tako je bilo i sa navijačima iz njegovog Meksika sve do sada. Uspeo je Čičarito da napravi veliku glupost (deluje nenamerno, ali...), pa se našao na udaru javnosti u svojoj domovini.

Nakon utakmice potpisivao je rekvizite navijačima, a kada je na red došla zastava Meksika odlučio je da je ne potpiše. I ne samo to. Državna zastava završila je na zemlji nakon što ju je Čičarito pustio iz ruku. Odmah su usledile žestoke reakcije, pa i objašnjenje samog fudbalera.

- Izvučeno je iz konteksta. Pogledao sam video i komentarisao ga sa porodiciom. Isitna je da sam odlučio da ne potpišem, ali nisam hteo da bacim zastavu na zemlju - izjavio je Čičarito, pa dodao:

 

 

- Mislio sam da je u rukama onoga koji mi je dao. Nisam hteo da je bacim, samo sa hteo da nastavim sa potpisivanjem drugih stvari. Nisam imao pojma da je zastava pala na zemlju. Nažalost niko nije savršen.

Čičarito ima 34 godine, a igrao je za Gvadalaharu, Mančester junajted, Real, Leverkuzen, Vest Hem i Sevilju, pre L.A. Galaksija. Dres reprezentacije obukao je 109 puta, a 52 puta upisao se u strelce.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike