Jankoviiiić, šta je ovo? Pa jednom u životu pogađate iz kornera! Gol u Piksijevom maniru, komentator izbriljirao!(VIDEO)

05.08.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Fudbaler Zrinjskog postigao fenomenalan gol na utakmici sa Tobolom

Jankoviiiić, šta je ovo? Pa jednom u životu  pogađate iz kornera! Gol u Piksijevom maniru, komentator izbriljirao!(VIDEO)
niko jankovic - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Zbog ovakvih se momenata fudbal toliko voli širom sveta. Utakmicu Zrinjskog i Tobola (1:0) obeležio je mladi Niko Janković fenomenalnim pogotkom za pobedu.

 

 

Igrao se 76. minut kada su se svi stariji ljubitelji fudbala na ovim prostorima, a posebno navijači Crvene zvezde i Partizana, prisetili majstorije selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija iz 81. večitog derbija.

Nije na istoj polovini terena, ali je korner sa leve strane u oba slučaja. I u oba slučaja lopta je direktno iz kornera završila u mreži.

 

 

Pored toga što je svom timu doneo kakvu takvu prednost pred revanš Janković će sigurno konkurisati i za gol godine u Evropi. A pored njegovog remek-dela briljirao je i komentator utakmice koji je ostao u čudu nakon što je lopta završila u mreži.

- Jankoviiiić, šta je ovo? Pa jednom u životu pogađate iz kornera - vikao je komentator utakmice i dodatno zabavio ionako oduševljenje gledaoce.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike