Incident i u Nišu: Nakon Partizanovih, na red za "ribanje" stigli i fudbaleri Radničkog (VIDEO)

13.08.2022

05:27

0

Nakon poraza od Pazara, stajali mirno pred navijačima

Incident i u Nišu: Nakon Partizanovih, na red za "ribanje" stigli i fudbaleri Radničkog (VIDEO)
fk radnički niš postrojavanje - Copyright Printscreen/Youtube/South Media

Fudbaleri Radničkog iz Niša sinoć su na svom terenu poraženi u šestom kolu Superlige od Novog Pazara sa 3:1. Rezultat koji je razočarao i razbesneo navijače. Epilog lošeg starta sezone, kao i rane eliminacije iz Evrope, koju su teškom mukom izborili pak u finišu prošle, je ostavka trenera Tomislava Sivića, ali i novo postrojavanje na terenima u Superligi.

Naime, nakon što su pre dva dana, nakon eliminacije iz Lige Evrope, fudbaleri Partizana mirno stajali pred južnom tribinom u Humskoj, gotovo identične slike i u Nišu.

Navijačni niškog kluba bili su vidno nezadovoljni nakon trećeg poraza u ligi, te samo dva osvojena boda, pa su igrače, kada su prišli tribini nakon meča, doslovno postrojili i držali im lekciju.

- Nije bilo fizičkog kontakta između niških fudbalera i njihovih vatrenih navijača, ali se čula prozivka i zahtev igračima da skinu dresove koje su nosili. Za svaki slučaj tu se našao i jedan kordon milicije, ali sve se na kraju završilo mirno - navodi se u tekstu portala Sport juga.

Dobar početak i remi u drugom kolu sa Partizanom, ubrzo je zaboravljen. Eliminacija od Gzire u kvalifikacijama za Ligu konferencije i porazi u domaćem šampionatu, ipak su imali većeg uticaja na pristalice sa tribina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike