Raspad sistema u Humskoj! Navijači postrojili fudbalere Partizana! (VIDEO)

11.08.2022

21:24

1

Autor: 24sedam

Biće veoma burno na crno-beloj strani Topčiderskog brda

Raspad sistema u Humskoj! Navijači postrojili fudbalere Partizana! (VIDEO)
Screenshot 2022-08-11 at 23.22.31 - Copyright Printscreen/24sedam

Biće veoma burno na crno-beloj strani Topčiderskog brda u narednim danima. Posle eliminacije od kiparskog AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ne zna se ko je u težoj situaciji – oni koji Partizan predstavljaju na terenu ili oni koji sede na njegovom čelu.

Uprava je ogromno nezadovoljstvo sa tribina trpela više od 90 minuta beogradskog revanš meča 3. kola kvalifikacija za drugo po jačini UEFA takmičenje, odmah posle duela pojedini beogradski mediji javili su da je Ilija Stolica smenjen sa mesta trenera, dok su igrači svoju „porciju“ kritika dobili kada su prišli južnoj tribini da se „grobarima“ zahvale na podršci.

Čak 20 minuta posle utakmice fudbaleri Partizana morali su da stoje ćutke ispred juga dok su ka njima išle najgore uvrede. Navijači su u prvom trenutku tražili da na njihovo uzvikivanje "Uprava" igrači sami kao kažnjenici vrate ono čuveno "Napolje", a kako na to nisu pristali počelo je sa svih strana da grmi "Pi..ice".

Na taj način su ispraćeni u svlačionicu, ali su pre toga morali da poskidaju dresove i da ih predaju navijačima sa juga. Toga je bio jedino pošteđen Dijabate, očigledno u očima navijača najbolji igrač večeras protiv Kiprana, ali je i on odlučio da svoj dres skine i preda tribini.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike