Veliki transfer niškog Radničkog: Trebalo da igra protiv njih, ali rešio da bude pojačanje

27.07.2022

05:11

0

Spreman da pomogne ekipi, veruje u uspešnu godinu

Veliki transfer niškog Radničkog: Trebalo da igra protiv njih, ali rešio da bude pojačanje
20220320npGajic1 - Copyright MN Press

Danima je niški Radnički najavljivao velika pojačanja, kao odgovor na transfer Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, a potom su obelodanili prelazak Andreje Stojanovića.

Igrač koji pokriva pozicije levog beka i krila, na niški Čair stiže iz lazarevačke Kolubare.

23-godišnji fudbaler je karijeru počeo u Zemunu, a zanimljivo da je u prethodnom kolu trebao da igra protiv Nišlija, u dresu Kolubare, ali je taj susret odložen.

 

 

Kako Nišlije navode, krase ga brzina, kvalitetan centaršut i podjednako dobra igra u oba pravca, te očekuju da će on biti ozbiljno pojačanje za sastav Tomislava Sivića. 

Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub i veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku da sarađujem sa trenerom Sivićem. Mislim da se ja uklapam u njegovu viziju fudbala. Spreman sam da odmah pomognem ekipe. Neću imati pravo da igram revanš protiv Gzire, ali verujem da će moji novi saigrači uspešno odraditi posao i da ću zaigrati protiv Volfsbergera. Biću na raspolaganju već u nedelju za meč sa TSC-om. Smatram da mi neće biti potrebno puno vremena da se uklopim ovde u Nišu. Neke igrače poznajem od ranije, a odgledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i video sam jako puno kvaliteta. Siguran sam da je pred nama veoma uspešna sezona - istakao je Stojanović.

Prva naredna utakmica Radničkog igraće se u četvrtak, kada je na programu revanš meč kvalifikacija za Ligu konferencije sa ekipom Gzire, a potom sledi meč sa TSC-om u domaćem šampionatu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike