Sramno, stidim se, neka dođe neko bolji! Sivić napustio Radnički posle novog poraza!

12.08.2022

18:40

0

Autor: 24sedam

- Glave su nam došle skandalozne individualne greške - kazao je iskusni trener

Sramno, stidim se, neka dođe neko bolji! Sivić napustio Radnički posle novog poraza!
20220710ivZvezdaRadnickiNis05 - Copyright MN Press

Tomislav Sivić nije više šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Posle poraza od Novog Pazara u utakmici Superlige Srbije, iskusni trener je odlučio da se povuče, a sve je potvrdio na konferenciji za medije.

U dosadašnjih šest prvenstvenih mečeva, Nišlije su osvojile samo dva boda, a i eliminisane su iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Do sada smo igrali nesrećne utakmice, ali sada to nije bio slučaj. Glave su nam došle skandalozne individualne greške, ne može kapiten (Aleksandar Pejović prim. aut.) da izgubi loptu na 20 metara kao što se desilo pre prvog gola.

Drugi gol je bila još veća greška (Antona) Tolordave, ko zna koja po redu, takav pas ne može da se daje sa dvojicom igrača na leđima. Ponovo smo sami sebi davali golove, igrali smo loše, po prvi put nisam video strast kod igrača. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi. Čekali su nas, kaznili su nas - kazao je Sivić i dodao da je "on taj koji mora da ide".

- Ja sam odgovoran, ove greške su previše. Radničkom je potrebno nešto mnogo jako da ga prodrma, ne bežim od odgovornosti jer trener je taj koji treba da odgovara i da ide. Da dođe neko ko će bolje da uradi. Ovo danas je bilo sramno i ja se stidim današnje igre, žao mi je niške publike - zaključio je Sivić i poželeo sreću Radničkom i Novom Pazaru u nastavku Super lige Srbije.

U narednom meču, Radnički će gostovati Kolubari u zaostaloj utakmici 3. kola, a ostaje da se vidi ko će biti na klupi.

Podsetimo, već je bilo promena na klupama u srpskim superligašima. Tako je Aleksandar Linta napustio Radnik, Branko Žigić Mladost GAT, Nebojša Jandrić Voždovac, a sinoć i Ilija Stolica Partizan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike