Uvek je izazov igrati sa Partizanom, dolaze nam u povoljnom trenutku: Mladost GAT želi istorijski rezultat protiv ranjenih crno-belih

12.08.2022

11:47

0

Da li je eliminacija iz Lige Evrope ostavila traga na ekipu iz Humske

Uvek je izazov igrati sa Partizanom, dolaze nam u povoljnom trenutku: Mladost GAT želi istorijski rezultat protiv ranjenih crno-belih
20220427vmLinta3 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19.30 gostuju na stadionu Karađorđe, ekipi Mladosti GAT, a taj meč po crno-bele dolazi u veoma teškom trenutku.

Novosađani su spremni da naprave dobar rezultat, naročito što im dolazi poljuljani Partizan nakon eliminacije od AEK-a sa Kipra u Ligi Evrope.

Svestan povoljnog trenutka pred šesto kolo Superlige je i trener Aleksandar Linta.

- Uvek je veliki izazov igrati sa velikim protivnicima kao što je Partizan. Ovo su neke utakmice gde nemaš šta da izgubiš, a možeš mnogo da dobiješ. Partizan je sad u nekoj nezgodnoj situaciji i verovatno će želeti da naprave određenu reakciju. Moj fokus je ipak na moj tim, da probamo da odradimo ono što radimo na treninzima i da iznesemo odgovarajuću energiju i želju i pokušamo da napravimo rezultat koji nam odgovara. Ne pretimo nikome, ali sportski je nadati se povoljnom rezultatu - kazao je Linta na početku razgovora, te nastavio:

- Idealni scenario nikada ne postoji, ali mislim da je ovaj momenat za nijansu povoljniji što se nas tiče. Imali su utakmicu sinoć koja je bila dosta psihički zahtevna. Neko nezadovoljstvo rezultatima kod njih vlada, atmosfera je u neku ruku narušena i jako je teško oporaviti se psihički za neka dva-tri dana. Sa te strane je za nas olakšanje što se sastajemo s njima u tako kratkom vremenskom periodu posle evropskog meča.

Linta je novajlija u ekipi Mladosti, ali je za dve nedelje stigao da se potpuno uklopi i potvrdi da su uslovi sjajni.

Takođe, trener je naveo da crno-beli i nemaju previše vremena za oporavak nakon eliminacije iz Lige Evrope, ali da je svakako reč o kvalitetnom sastavu.

- Partizanu će trebati vremena da se oporavi od sinoćne utakmice i fizički i psihički. Nadam se da neće uspeti da se oporave do utakmice, ali oni imaju mnogo kvaliteta, dosta internacionalaca sa zavidnim karijerama, reprezentativaca... Svi oni sigurno imaju karakter da to sažvaću - istakao je Linta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike