Partizan dovodio rage, a bisere davao u bescenje: Bogdanović za 24sedam kaže da dno još nije blizu

12.08.2022

10:44

0

Stalni komentator fudbalskih zbivanja u Srbiji vidi još prostora za propadanje Partizana

Partizan dovodio rage, a bisere davao u bescenje: Bogdanović za 24sedam kaže da dno još nije blizu
80254_1_s - Copyright Printscreen/Euronews

Bivši fudbaler Željezničara i Atletiko Madrida, danas stalni komentator fudbalskih zbivanja u Srbiji, Rade Bogdanović nema lepih vesti za navijače Partizana. Iskustvo mu govori da će ovaj brod tonuti dublje i da dno još nije tako blizu.

- Epilog utakmice protiv Kiprana nije neočekivan! On je rezultat jednog dugogodišnjeg javašluka, nerada ili pogrešne poslovne politike. Partizan jednostavno odavno nije ono što je bio. Odrekli su se svoje omladinske škole, tamo nema više fudbalera koji su stvoreni na Teleoptiku, a od kojih klub može u bliskoj budućnosti da računa nekakvu zaradu - priča Bogdanović, kao i obično, bez dlake na jeziku i nastavlja:

- Umesto sopstvene proizvodnje i isticanja u prvi plan proizvođača, primat kod ove garniture u klubu dobila su ofucana pojačanja sa svih strana. Pri tome gubio se osećaj za realnost. Kada kupuješ, a ne prihoduješ onda stvaraš minus. A to onda i nije fudbalski klub već jedno trgovačko društvo kao nekada onaj "Geneks".

Bogdanović objašnjava i šta bi se desilo da aktuelno rukovodstvo ode sa svojih pozicija i preda ih drugim ljudima.

- Nažalost, ne vidim lepu budućnost Partizanu. Čini mi se da dno nije dotaknuto, da se može ići još dublje, vidim ja tu još prostora. Čak i da ovi što sada vode klub odu iz Humske, ostaće brojni problemi naslednicima. Taj koji dođe mora da podigne omladinsku školu, a za to je potrebno vreme, nema čarobnih štapića! Znate, mora da se plati cena za naopaki rad. Ko još daje bisera od 17 godina u bescenje da bi doveo rage umesto njega?! Otišao je Vlahović, a dolazile su obične rage! E, to je problem!

BONUS VIDEO:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike