Mitrogolu stiže preiskusno pojačanje! Legendarni Brazilac na korak od Krejven Kotidža!

11.08.2022

14:43

0

Autor: 24sedam

Vilijan se odriče primanja u Korintijansu i vraća se u Premijer ligu

Mitrogolu stiže preiskusno pojačanje! Legendarni Brazilac na korak od Krejven Kotidža!
Vilijan i Mitrović su danas saigrači - Copyright Profimedia

Prilično zvučnu bombu spremili su čelnici londonskog Fulama svojim navijačima. Stiže im Brazilac koji ima ogromno iskustvo igranja u Premijer ligi!

Nekadašnji reprezentativac, aktuelni igrač Korintijansa, spreman je da se odrekne svih preostalih primanja u sadašnjem klubu kako bi se vratio fudbalu u jačoj konkurenciji.

A najjača je, zna se, u Premijer ligi. Imajući u vidu da se Vilijan (34) u Londonu oseća kao kod kuće ne čudi što je izabrao baš klub i glavnog grada Engleske.

Nosi o je Brazilac više nego uspešno dres Čelsija punih sedam godina i na 234 utakmice postigao 37 golova, pre nego što je jednu godinu proveo u Arsenalu. Tu se nikako nije uklopio, pa je prošle godine potpisao za Korintijans, klub u kom je 2006. godine počeo profesionalnu karijeru.

Osim pomenutih klubova igrao je i za Šahtjor iz Donjecka i Anži, a dres reprezentacije nosio je 70 puta i postigao devet golova.

Nema sumnje da će, ako do transfera dođe, napadačka linija Fulama, na  čelu sa srpskim centarforom Aleksandrom Mitrovićem još bolje funkcionisati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike