Gotovo je - Milenković potpisao! Bleki postao najplaćeniji fudbaler Fiorentine!

11.08.2022

14:43

0

Autor: 24sedam

Mladi defanzivac ostaje na „Artemio Frankiju“ do 2027. godine

Gotovo je - Milenković potpisao! Bleki postao najplaćeniji fudbaler Fiorentine!
FZ4qxThVEAIIld1 - Copyright Twitter/@acffiorentina

Fiorentinina bomba letnjeg prelaznog roka stiže joj iz sopstvenih redova. Posle iscrpljujuće borbe Roko Komiso i saradnici odneli su veliku pobedu i danas dobili najveće pojačanjeSrpski defanzivac Nikola Milenković stavio je paraf na novi ugovor sa Violom, vredan do četiri miliona evra po sezoni, u trajanju do 2027. godine!

Reprezentativac Orlova je ovim potpisom postao najplaćeniji igrač na stadionu "Artemio Franki", na kojem su konačno odneli jedan značajan transfer trijumf u odnosu na konkurenciju. Dugo je Fiorentina lomila Milenkovića da produži ugovor, koji je isticao narednog leta. Saterani uza zid, čelnici Viole dali su Blekiju i njegovom agentu odrešene ruke da im donesu ponudu od 15 miliona, koju očigledno niko od zainteresnovanih nije bio spreman da donese u Firencu. 

A, nije da nije bilo zainteresovanih... Totenhem i Vest Hem dugo su obigravali oko nekadašnjeg đaka Partizana, poslednjih nedelja Inter i Juventus su navodno bili na korak od toga da krenu u zvaničnu borbu za potpis Srbina, ali do konkretnih koraka izgleda da nije došlo... Ili možda i jeste, ali oni nisu bili dovoljno ubedljivi da bi Fiorentina i Milenković ušli u njihovo razmatranje...

Strpljivo su Roko Komiso i saradnici čekali svoj trenutak, pripremali ponudu koju Milenković neće moći da odbije, i kada im se učinilo da je momenat pravi izašli su sa njom pred Srbina i njegove agente, kojima očigledno nije bilo teško da prelome i stave tačku na jednu od većih transfer saga ovog leta.

- Razgovarao sam sa ljudima iz kluba i svahtio da klub priprema sjajan projekat. Uradili su sjajan posao da bi me zadržali. Volim ovaj grad, ovaj klub i nisam mogao da izdam svoja osećanja - rekao je Milenković, koji će po slovu ugovora zarađivati tri miliona evra po sezoni, uz mogućnost da kroz ostvarivanje određenih bonusa ta suma naraste do maksimalnih četiri miliona. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike