Navijači su me oterali iz Arsenala! Vilijan progovorio o pretnjama koje je dobijao u klubu iz Londona (VIDEO)

21.12.2021

10:29

0

Brazilski internacionalac otkrio zašto se odrekao novca i pobegao iz Premijer lige

Navijači su me oterali iz Arsenala! Vilijan progovorio o pretnjama koje je dobijao u klubu iz Londona (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram

Kada je stigao u Arsenal od njega su se očekivala čuda. Ali se čuda nisu desila.

Ni delić onoga što ima u nogama nije pokazao brazilski internacionalac Vilijan, pa je na kraju prošle sezone presekao i otišao iz kluba.

Oprostio je Arsenalu velike pare, uštedeo im više od 20 miliona evra, i ostala je misterija zbog čega se odlučio na takav potez.

Objašnjenje je stiglo od samog fudbalera. Veoma precizno je opisao ono što je doživljavao u Arsenalu, pa je i njegova odluka da ode sada razumljiva. Prenosimo vam najzanimljivije delove intervjua koji je objavljen na YouTube, a u kojem je učestvovao i čuveni Rio Ferdinand.

 

 

- Pritisak navijača je uticao na moju konačnu odluku. Od njih sam dobijao mnogo poruka na društvenim mrežama. Nisam bio srećan, nisam mogao da podnesem sve te uvrede i zato nisam igrao na visokom nivou. Nemam želju da ulazim u detalje, ali nisam bio srećan - počeo je svoju ispovest Vilijan, pa se prisetio prvih dana u Arsenalu.

- Kada sam stigao bio sam srećan, motivisan... Dobro sam se osećao i želeo da se pokažem u pravom svetlu u novom klubu, pred novim saigračima, u novom projektu. Samo tri meseca kasnije sam agentu rekao da želim da odem.

Vilijan je poručio da protiv kluba i ljudi ne može da kaže ništa loše. Ali, navijači su sasvim druga priča.

- Ne želim da govorim protiv kluba. Arsenal je veliki klub sa velikom istorijom u fudbalu, ali meni nije išlo. Naravno da je to bio najteži period u mojoj karijeri. Odrekao sam se velikog novca, ali ponekad novac nije najvažniji u životu. Čovek mora da bude srećan, a ja to u Arsenalu nisam bio - zaključio je Brazilac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike