Stranci koji napuštaju Rusiju su devojčice, nisu muškarci: Srpski fudbaler pljuje zapadnu propagandu - to je ispiranje mozga!

11.08.2022

10:16

0

Ponikao u Radu, ima pasoš Rusije i nema lepe reči za sve koji su pobegli

Stranci koji napuštaju Rusiju su devojčice, nisu muškarci: Srpski fudbaler pljuje zapadnu propagandu - to je ispiranje mozga!
20200612vmPejcinovic - Copyright MN Press

Nekadašnji fudbaler Rada Nemanja Pejčinović skrenuo je pažnju na sebe intervjuom za ruske medije, u kome je rekao kako "zapadna propaganda ispira mozgove", a sve strance koji su napustili Rusiju nazvao je "izdajnicima".

U Srbiji je igrao uglavnom za Rad, uz kratak izlet u Crvenu zvezdu, a kasnije i Voždovac, ali je ime stekao u Nici. Godine 2014. odlazi u Lokomotivu iz Moskve, a u Rusiji je nastupao i za Fakel Voronež, da bi tamošnje državljanstvo dobio 2019.

- Niko ne može da dira Rusiju. Ne znam zašto su stranci napustili rusku Premijer ligu. Ponašaju se kao devojčice. To nije muški. Zašto dolaziš u Rusiju, zarađuješ za život i pričaš da je ovde loše? – rekao je Pejčinović za ruske medije, koje nam prenosi Čampionat.

Nastavio je u ni malo diplomatskom stilu:

- Ovo je potpuno s***e. Zapadna propaganda ispira mozak. Strani igrači ne razumeju šta se stvarno dešava. Plaše se. Sada stranci treba da odluče da li su za Zapad ili za Istok. Ako igrači odu na Zapad, napraviće veliku grešku. Neće u Evropi zaraditi kao u Rusiji. Rusija može da izdržava samu sebe, ne treba joj ništa ni od koga. Za razliku od Evrope, ovde je povoljno živeti. A i Rusiji ne trebaju izdajnici, neka se nose dođavola!

Podsetimo, FIFA je u martu ove godine dozvolila svim strancima u Rusiji da jednostrano suspenduju ugovore sa ruskim klubovima do kraja sezone 2021/22. Posle 30. juna, igrači je trebalo da se vrate, ali je FIFA taj rok produžila do 2023.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike