Jokanović slavi napadače, ali se odbrana bukvalno raspala! Dinamo samo do remija sa Fakelom, tri gola za tri minuta! (VIDEO)

31.07.2022

06:11

0

Autor: 24sedam

Ekipa iz Moskve, koju vodi naš stručnjak, ispustila dva boda

Jokanović slavi napadače, ali se odbrana bukvalno raspala! Dinamo samo do remija sa Fakelom, tri gola za tri minuta! (VIDEO)
profimedia-0708340959 - Copyright Profimedia

Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović ima mnogo razloga za zadovoljstvo, ali i za brigu već posle tri kola prvenstva Rusije.

Njegov Dinamo je trenutno četvrti sa jednom pobedom i dva remija, ali je, da je sve funkcoonisalo kako je zamislio nekadašnji trener Partizana, danas trebalo da deli prvo mesto. Bar do utakmice koju CSKA igra u Nižnjem Novgorodu.

Mora Jokanović da slavi svoje strelce jer su ekipi Fakela u gostima dali tri gola, ali i da vidi šta će sa odbranom jer je isto toliko puta lopta završavala u mreži Dinama.

Kuriozitet duela Fakela i Dinama je i početak drugog poluvremena u kom su za tri minuta pala tri pogotka. Sva tri su postigli igrači Fakela, ali jedan u svoju mrežu.

Sve je izgledalo sjajno za Jokanovića i Dinamo u prvom poluvremenu. Fedor Smolov je u 26. minutu postigao prvi, a u 43. minutu i drugi gol.

 

 

U 46. minutu smanjio je Georgi Fongadze, Roman Akbašev izjednačio u 48, a Vasil Čerov autogolom vratio vođstvo Moskovljanima u 49. Sve do 86. minuta delovalo je da će  Dinamo upisati nova tri boda, a onda je Ilnur Alšin postavio konačnih 3:3.

Četu Slaviše Jokanovića u 4. kolu, 7. avgusta, čeka još jedno gostovanje. Ovog puta idu na noge ekipi Krila Sovjetov.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike