CSKA pokvario debi Zdjelara! Gajićeva asistencija i 2:0 nedovoljni za pobedu Armije!

31.07.2022

14:35

0

Autor: 24sedam

Doskorašnji kapiten Partizana odigrao poslednjih 20-ak minuta meča

CSKA pokvario debi Zdjelara! Gajićeva asistencija i 2:0 nedovoljni za pobedu Armije!
Milan Gajić - Copyright Profimedia

CSKA iz Moksve je prosuo dva boda u Novgorodu, "armejci" su vodili 2:0 protiv Nižnjeg, promašili su neke zicere, da bi u poslednjih pola sata domaćin preko Sulejmanova sasvim zasluženo stigao do 2:2. Meč je asistencijom obeležio Milan Gajić, a za CSKA je debitovao i Saša Zdjelar u poslednjih 20 minuta.

Dobro igra CSKA ove sezone, u Novgorodu je je grešku Aleksandrova krunisao golom već u 14. minutu. Mukin je lepo poslao loptu iza leđa odbrane, a iskusni Fedor Čalov je rutinski prosledio u mrežu iskosa sa desne strane.

Milan Gajić igra odlično za "armejce", kontorliše celu desnu stranu, ali i izvodi prekide. U 22. minutu je odlično centrirao a Kučajev je udarcem glavom duplirao prednost Moskovljana.

Umesto da CSKA ima ubedljiviju prednost, domaćin je u nastavku zaigrao mnogo bolje i preko rezerviste Sulejmanova u 60. smanjio prednost gostiju. 

Trener Vladimir Fedotov je u 76. minutu na teren poslao i poslendje pojačanje Sašu Zdejelara. Bivši kapiten Partizana je imao samo dva treninga sa ekipom i sigurno je da će mu biti potrebno malo vremena za uigravanje.

 

 

Iskusni golman CSKA Igor Akinfeev je pre izjednačujućeg gola u dva navrata sačuvao svoju mrežu, ali u 85. minutu nije imao šansu posle sjajnog skoka u šuta glavom Sulejmanova.

Mogao je CSKA do sva tri boda, Zabolotnji se orbukao jer je sa nekoliko metara poslao loptu pored stative.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike