Zvezdin rival uzdrman stiže u Beograd! Trener Pjunika ljut na čelnike jermenskog fudbala!

01.08.2022

07:08

0

Autor: 24sedam

Prvak države tražio da mu se odloži meč zbog teškog evropskog gostovanja, ali nije naišao na razumevanje

Zvezdin rival uzdrman stiže u Beograd! Trener Pjunika ljut na čelnike jermenskog fudbala!
profimedia-0503527994 - Copyright Profimedia

Ne treba likovati zbog tuđe nesreće, ali se može konstatovati da je atmosfera u redovima Pjunika, rivala Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, poljuljana. A toje dobra vest za crveno-bele.

Ne zbog bilo čega što ima veze sa odnosima u samoj ekipi nego zbog odnosa čelnika jermenskog fudbala prema šampionu države, pišu domaći  mediji.

Pjunik će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi u Beogradu i zbog toga su zatražili da im se odloži meč prvog kola državnog prvenstva. Tražili, a kao da nisu.

Meč sa Araratom su izgubili sa 1:0, a trener Jegiše Melikjan nije skrivao koliko je ljut zbog svega što se izdešavalo.

- Neću pričati o utakmici, želim da pričamo o ovoj situaciji jer sam veoma ljut! Pre svega čestitam Araratu, zaslužili su pobedu. Oni  nemaju nikakve veze sa ovim - istresao je svoj bes Melikjan, pa nastavio:

- Svi moramo delima, a ne rečima, da dokažemo da nam je stalo do jermenskog fudbala. Zahtevali smo da se ova utakmica ne odigra jer imamo važan meč 3. avgusta. Rekli su nam da meč treba da se odigra jer oni tako žele. Ne znam zašto to žele, samo su tako odlučili.

Melikjan je za kraj povukao i paralelu u odnosu na prethodnu sezonu, kada je u Evropi igrao drugi jermenski klub, kome su čelnici izlazili u susret..

- Alaškert je predstavljao jermenski fudbal u Evropi prošle, a mi ga predstavljamo ove sezone. Jako me nerviraju ti izbori! Odlučili su tako. Zašto - završio je pitanjem svoje izlaganje trener rivala Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike