Zvezda ima važno obaveštenje za navijače! Rok se pomera!

30.07.2022

14:25

0

Autor: 24sedam

Cene su izmenjene za nove sezonce, dok je cena obnove ostala ista

Zvezda ima važno obaveštenje za navijače! Rok se pomera!
FK Crvena zvezda - Copyright MN Press

Iako je najavljeno da je poslednji dan za prodaju sezonskih ulaznica za tekuću sezonu petak, rok je pomeren. Kako je objašnjeno na sajtu Crvene zvezde, prodaja je produžena "zbog velikog interesovanja".

- FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je prodaja sezonskih karata zbog velikog interesovanja produžena pod izmenjenim uslovima u još kratkom roku. Svi zvezdaši svoje sezonske karte mogu nabaviti u Servisu za članstvo na stadionu "Rajko Mitić" ili onlajn.

Prodaja sezonskih karata počinje danas od 15 časova. Cene su izmenjene za nove sezonce, dok je cena obnove ostala ista. 

Benefit sezonskih karata je da važe za utakmice dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će za mečeve grupne faze evropskog takmičenja, za koje će se tražiti karta više, sezonci imati rezervisano mesto uz popust na paket karata od 30%.

Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice.

Zvezda je bezbroj puta pokazala da je velika porodica, a u skladu sa tim su u ponudi i porodične sezonske karte. Vlasnik ove ulaznice ukoliko se radi o sektoru zapad i istok može da obezbedi dodatnu porodičnu kartu za dete po ceni od 1.000 dinara, dok je u slučaju sektora VIP zapad cena 4.000 dinara - navedeno je između ostalog na sajtu crveno-belih uz podsećanje da je kupovina sezonskih karata moguća je uz obnovljeno članstvo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike