Zvezdaši, jubilarac Rodić ima poruku za vas: Neka bude puna Marakana!

31.07.2022

09:56

0

Autor: 24sedam

Iskusni bek priželjkuje pune tribine navijača u crveno-belim dresovima

Zvezdaši, jubilarac Rodić ima poruku za vas: Neka bude puna Marakana!
20220724dtMladCz17 - Copyright MN Press

Fantastično su fudbaleri Crvene zvezde počeli novu sezonu, a u istom ritmu žele da nastave i van granica Srbije.

Priliku za to imaće već u sredu kada na stadion Rajko Mitić stiže jermenski Pjunik u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iskusni defanzivac crveno-belih Milan Rodić, koji je u duelu sa Radnikom odigrao 200. meč za Zvezdu poručuje da je njemu i saigračima potreban pun stadion.

- Prezadovoljan sam kako smo otvorili sezonu. Svaka pobeda je veoma važna, kako za samopouzdanje, tako i za što bolji ritam u nastavku. Mnogo različitih strelaca i nekoliko goleada obećavaju pred najvažnije izazove i avgust koji će biti "paklen" za nas, što se tiče utakmica. Zbog toga nam treba pun stadion, već sad u sredu, jer uz zvezdaše je sve lakše. Za mene je protiv Radnika bio jubilej od 200 odigranih utakmica i ponosan sam na taj učinak u Zvezdinom dresu - rekao je Rodić za zvanični sajt Crvene zvezde, pa se posvetio dolasku Pjunika u Beograd:

- Poštujemo svakog protivnika, pogotovo u Ligi šampiona gde igramo sa prvacima država koji imaju pobednički mentalitet i znaju kako se osvajaju titule. Ipak, znamo i mi sve to, a u sredu ćemo nadam se imati i pun stadion koji je naš adut protiv svih. Oduševljen sam idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima. Marakana će tako biti praktično obojena u crveno-belo, što je kreativan način pružanja podrške. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati i nadam se punom stadionu u sredu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike