Delije i Kangva – ljubav na prvi pogled! Neverovatni su i u sredu još potrebniji! (VIDEO)

30.07.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Vezista se ekspresno uselio u srca navijača Zvezde

Delije i Kangva – ljubav na prvi pogled! Neverovatni su i u sredu još potrebniji! (VIDEO)
CRVENA_ZVEZDA_vs_RADNIK_171 - Copyright MN Press

Zvezda izgleda surovo na startu Superlige Srbije. Šampion je silovito ušao u sezonu, pred sobom melje svakog ko mu se nađe na putu, a poslednja žrtva mašinerije Dejana Stankovića bio je Radnik (6:0).

Posle koliko toliko ravnopravne igre u prvom poluvremenu, momci u crveno-belim dresovima su ubacili u veću brzinu, dodali gas i u drugih 45 minuta ponizili rivala koji je u tom periodu izvadio čak pet lopti iz svoje mrže.

Kanonada Zvezde u nastavku meča počela je bombom Kingsa Kangve. Neumorni vezista je već na početku mandata na Topčiderskom brdu pokazao da će biti veliko pojačanje u Stankovićevom timu, a posle još jedne majstorije na stadionu „Rajko Mitić“ nije krio zadovoljstvo učinjenim u prva četiri kola sezone.

- Velika pobeda za nas, ali moramo da nastavimo u tom ritmu. Izuzetno mi je drago zbog gola, bio je efektan, kao i svi koje smo postigli sinoć. Zadovoljan sam pobedom, ali u sredu nas očekuje novi izazov – kazao je Kangva, koji se ekspresno uvukao pod kožu „delijama“.

A, izgleda i oni njemu…

- Hvala i navijačima, atmosfera koju prave je neverovatna, odmah po postizanju gola sam otrčao do njih, ali još su nam potrebniji u sredu. Nadam se da ću se i tad upisati u strelce, podjednako efektivno, ali najbitnije je da pobedimo. Jedva čekam utakmicu - rekao je Kangva.

Podsetimo, crveno-beli u sredu na stadionu „Rajko Mitić“ počinju još jedan napad na grupnu fazu Lige šampiona. U prvom meču trećeg kvalifikacionog kola crveno-beli će dočekati Pjunik.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike