Neka se samo Pavkov ljuti na mene! Zvezdin golgeter nastavio da rešeta, Stanković imao jasnu poruku (VIDEO)

30.07.2022

05:49

0

Pričao je strateg crveno-belih i o Pešiću i Milunoviću

Neka se samo Pavkov ljuti na mene! Zvezdin golgeter nastavio da rešeta, Stanković imao jasnu poruku (VIDEO)
Dejan Stanković - Copyright 24sedam/D. N.

Nova ubedljiva pobeda Crvene zvezde može samo da raduje šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Odmah posle meča, još na terenu dao je izjavu, a nešto kasnije sa novinarima je razgovarao i ispred svlačionice.

Posle šest golova u mreži Radnika, bio je zadovoljan svim segmentima igre.

- Zadovoljan sam i kako smo i ušli u meč, i kako smo kontrolisali. Sigurno je da smo mogli i u prvom poluvremenu da završimo posao, iako je Borjan posle prekida skinuo dobru loptu. Uspeli smo da limitiramo kontre i polukontre i na tome radimo najviše. Zbog našeg načina igre, o tome vodimo mnogo računa. Svi su bili na visini zadatka, posebno u drugom poluvremenu.

Dodali smo i gas jer smo želeli da uoči evropske utakmice podignemo ritam. Da imamo što više tranzicije i da ako treba i na silu trčimo. Da bismo održali ritam koji će nam sigurno biti potreban u Evropi.

- Čestitam momcima na odličnoj partiji, lepo smo izledali i lepa uvertira za sredu. Trebaće nam svaki dlan, svaki glas, energija svakog zvezdaša, pun stadion, jer imamo priliku da napravimo nešto mnogo lepo i važno. Ka tome težimo... - kazao je Stanković uz komentar igre povratnika, Nemanje Milunovića i Aleksandra Pešića, koji su bili starteri.

- Milunović je odradio samo jedan trening, ali je proveo mnogo vremena u Zvezdi i adaptaciju mu nije trebala. Jednostavno zna kako igramo, kako se branimo i vršimo pritisak. Spreman je došao, prošao pripreme sa turskim klubom (Alanja), odigrao dve prijateljske utakmice... Pred kraj je bio malo umoran, ali to smo i očekivali.

Pešić je dobio 60 minuta, fizički je dosta iza ekipe, ali je odigrao fenomenalno, asistirao, dobro čuvao loptu, dosta se kretao... Iako je dosta iza nas, prezadovoljan sam, minuti mu trebaju i veliko je pojačanje za Zvezdu - dodao je Stanković uz pohvale na račun i ostalih igrača koji su ušli u nastavku.

To su bili Milan Pavkov, Osman Bukari, Nikola Stanković, Ibrahim Mustafa i Seku Sanogo.

- Prezadovoljan sam i svim igračima koji su ušli sa klupe. Znam kako je to, kada neko kao Pavkov koga mnogo poštujem i koji je mnogo dao Zvezdi... Uvek ga želim takvog, i ponekad se naljuti na mene. Ali neka uradi svoj posao, neka da gol, neka namesti... I ja ću da budem presrećan zbog njega - rekao je Stanković koga može da raduje učinak Pavkova od pet golova u četiri meča, kao i podatak da je u duelu sa Radnikom bilo šest različitih strelaca.

Inače, Pavkpv je trenutno vodeći strelac Superlige, a proglašen je i za najboljeg strelca prošlog kola.

- Već sam rekao za Pavkova. Samo neka nastavi da radi svoj posao, "devetke" i ja sam presrećan. Možemo da imamo i jaču statistiku što se tiče strelaca. I Katai i Ivanić, Kangva, Kanga, a sigurno je da će doći još neko. Što više njih ide ka golu, biće bolja statistika iz utakmice u utakmicu - napomenuo je šef struke Zvezde koji već mora da se posveti pripremi utakmice sa Pjunikom u sredu.

- Pripremali smo se već i kada nismo znali da li će nam rival biti Dudelanž ili Pjunik. Bićemo spremni - zaključio je strateg branioca titule,

Podsetimo, Zvezda je trebalo narednog vikenda da igra sa Vojvodinom derbi, ali je odložen zbog obaveza u kvalifkacijma za elitno takmičenje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike